دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
تحویل ۲۲ طرح خیرساز در سمنان تا پیش از مهر ۱۴۰۴

حوزه/ رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان سمنان، از موفقیت ۹۰درصدی در جذب مشارکت‌های خیرین و تحویل ۲۲طرح از مجموع ۹۲ طرح خیرساز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، علی‌اصغر جمعه‌ای، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان سمنان در نشست با اعضای مجمع با اشاره به سیاست جذب املاک اهدایی خیرین، اظهار داشت: پیشنهاد این است که این املاک به‌طور مستقیم به نام آموزش و پرورش ثبت شود تا هدف نهایی که توسعه عدالت آموزشی است، محقق شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه تاکنون ۹۰ درصد اهداف محقق شده و این سیاست می‌تواند به‌عنوان الگویی مورد قبول در سراسر کشور اجرایی شود.

جمعه‌ای با اشاره به تشکیل مجمع فرهنگیان مدرسه‌ساز» به‌همت آموزش و پرورش استان، به معرفی اعضای فعال مجمع خیرین پرداخت و گفت: در حال حاضر ۱۰ مجمع فعال در سطح استان مشغول ارائه خدمات هستند.

وی از مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان به دلیل فعال‌سازی ساختمان دانشگاه فرهنگیان قدردانی کرد و با اشاره به بند خ ماده ۲۰ قانون به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مطالبات خیرین، گفت: در برنامه هفتم توسعه، متأسفانه استان‌ها را سهمیه‌بندی کرده‌اند که این موضوع در حال پیگیری است.

جمعه‌ای در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: در استان سمنان ۹۱ طرح خیرساز داریم که ۲۲ طرح آن تا مهر سال جاری تحویل داده می‌شود و مابقی نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان این‌که بیش از ۵۵ درصد مدارس استان با مشارکت خیرین ساخته شده، افزود: امسال نسبت به سال گذشته رشد بیشتری داشتیم و ۷۵ تا ۸۰ درصد تعهدات، محقق شده است.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان سمنان در پایان سخنانش با اشاره به وضعیت اقتصادی استان، تصریح کرد: در سمنان برخلاف بسیاری از استان‌های دیگر به‌جای رکود با رشد اقتصادی روبه‌رو بودیم و از سویی با توجه به قدمت فرهنگ و خدمت در این منطقه، تعداد مدارس تخریبی و نیازمند بازسازی زیاد نیست و تعداد مدارس غیر ایمن که نیاز به مقاوم‌سازی داشته باشند، بسیار محدود است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha