به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی عصر امروز در دیدار با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کاشان با بیان اینکه خدمت گزاران در کانون های فرهنگی به خاطر خدمتی که به جامعه می کنند قدر خودشان را بدانند افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای آموزش و ارتقای مدیران مسئول و مربیان کانونهای فرهنگی مساجد اهتمام ویژهای داشته باشد.
وی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیاز به ارتقا دارند، گفت: کانونهای فرهنگی و هنری با ارتباط مستقیم با مدارس، مساجد و حضور فعال در نماز جماعت و نماز جمعه، باید در راستای مهارتافزایی، ترویج روحیه ظلمستیزی و پرورش مدیران آینده کشور گام بردارند.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه نماز مدارس باید به صورت جماعت برگزار شود، اظهار کرد: کانونهای فرهنگی باید ارتباط ویژهای با مدارس همجوار مسجد داشته باشند، که این ارتباط به ویژه ارتباط چهرهبهچهره باعث جذب نوجوانان و هدایت نسل آینده خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه ارتباط و حضور دانشآموزان در مسجد نباید محدود به کانون باشد، بیان کرد: این حضور باید به صورت پررنگ در نماز جماعت مسجد حس شود.
امام جمعه کاشان برلزوم ترویج غیرت دینی در کانون های فرهنگی وهنری مساجد تاکید کرد و ادامه داد: سومین درخواست من حضور کانونهای فرهنگی در نمازجمعه است که برکات بسیاری دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به ضرورت مهارت افزایی و ترویج تعاون در بین نسل جوان گفت: مهارت افزایی و تعاون و همکاری در کارهای نیک توسط جوانان و نوجوانان باید توسط کانونهای مساجد جدی گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه بر اساس دستورات رهبر معظم انقلاب بچه ها را ظلم ستیز عدالت خواه بار بیاریم تصریح کرد: ظلم ستیزی، غیرتمندی و عدالتخواهی از جمله ارزشهایی است که باید در نوجوانان و جوانان مسجد نهادینه شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه بچه ها که آینده سازان کشور می باشند با همت بلند پرورش بدهیم، افزود :مربیان کانون ها نیز با همت بلند تلاش کنند.
شایان ذکر است مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد به صورت جداگانه ضمن ارائه گزارش عملکرد خود و بیان دغدغه هایشان بر لزوم ایجاد نذر فرهنگی از طریق خیرین به منظور تقویت کانون ها درجهت فعالیت بیشتر در امور فرهنگی و هنری تاکید کردند.
انتهای پیام./











نظر شما