پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
امام جمعه صدای مردم است

حوزه/ حجت الاسلام موسوی گفت: نهاد امامت جمعه صدای مردم و حلقه وصل با مسئولان می باشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام سید محسن موسوی در مراسم تکریم و معارفه امام جمعه شهرستان نطنز که با حضور نماینده ولی فقیه در کاشان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد، نماز جمعه را یکی از برکات انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمود نمازجمعه یک فریضه استثنایی است به طوری که با حج هم قابل مقایسه نیست.

امام جمعه نطنز با بیان اینکه امیداریم از شئونات نماز جمعه به عنوان سنگر ولایت به درستی استفاده کنیم، افزود: وظیفه امام جمعه فعالیت در زمینه های فرهنگی و دینی وتوجه به وضعیت علمی و دینی جوانان می باشد.

حجت الاسلام موسوی یادآور شد: نهاد امامت جمعه صدای مردم و حلقه وصل با مسئولان می باشد.

امام جمعه نطنز، تأکید کرد: امیدواریم به سیاست های کلی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و وظیفه خطیری که مقام معظم رهبری به عهدمان گذاشته بتوانیم به نحو شایسته انجام بدهیم.

حجت الاسلام موسوی ضمن قدردانی از ملت ایران به جهت حضور درصحنه های مختلف، ابراز کرد: ملت ایران با حضورشان درصحنه های انقلاب تمام توطئه ها و فتنه هایی که علیه انقلاب اسلامی ایران انجام شد، از بین بردند.

حجت الاسلام محمد یعقوبی امام جمعه سابق نطنز نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده و قدردانی از مردم و مسئولان در همکاری با ستادنماز جمعه این شهر در طول فعالیت، گفت: از حضور نماینده ولی فقیه در منطقه کاشان و ائمه جمعه کاشان قدردانی می نمایم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha