پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
گروه‌های جهادی، مجاهدان راه تمدن‌سازی نوین اسلامی هستند

حوزه/ فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، گروه‌های جهادی را سپاهیان عرصه تمدن‌سازی نوین اسلامی خواند و تأکید کرد: این گروه‌ها با نقش‌دهی به مردم و پذیرش سختی‌های مسیر مجاهدت، مقدمات ظهور حضرت بقیةالله الاعظم (عج) را فراهم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، سرهنگ محسن سهندی، فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در اجلاسیه سالانه گروه‌های جهادی استان زنجان؛ که شامگاه امروز در سالن ولایت سپاه استان برگزار شد اظهارداشت: جهاد و مجاهدت در راه خداوند، فضیلتی است که در قرآن کریم بر دیگر اعمال برتری داده شده و این فضیلت (فضل الله المجاهدین) صرفاً مختص کسانی نیست که در جبهه و در حال نبرد سخت هستند بلکه هرکس در طریق الهی مجاهدت کند، مشمول این رحمت الهی است.

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان دلیل این فضیلت را سختی و مشقت مجاهدت دانست و گفت: مسیر مجاهدت مبتنی بر عافیت نیست و همه باید در آن، سختی بکشیم.

سرهنگ سهندی با اشاره به گام دوم انقلاب اسلامی که بر نقش دادن به مردم در واگذاری امور تأکید دارد، بیان کرد: بخش اعظمی از این مأموریت خطیر بر عهده گروه‌های جهادی است.

وی با بیان اینکه مشقت در کار جهادی امروز، مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی را هموار می‌سازد افزود: همه بزرگان و علما متفق‌القول هستند که تمدن نوین اسلامی مقدمه و پیش‌نیاز ظهور حضرت بقیةالله الاعظم (عج) است.

فرمانده سپاه استان تأکید کرد: کسانی که با نقش‌دهی به مردم و پای کار آوردن لایه‌های میانی جامعه در راستای تمدن‌سازی فعالیت می‌کنند، قطعاً جزو کسانی خواهند بود که اسمشان در دفتر زمینه‌سازان ظهور ثبت و ضبط می‌شود.

سرهنگ سهندی برای رسیدگی و حل مشکلات گروه‌های جهادی استان گفت: به دلیل اهمیت موضوعات مطرح شده، برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات شهرستانی با حضور گروه‌های جهادی، مجمع جهادی، فرماندهان نواحی و حوزه‌های مقاومت آغاز خواهد شد تا مشکلات و دغدغه‌های جهادگران در هر شهرستان به صورت مجزا و با جزئیات کامل بررسی و تا حد توان برای رفع آن‌ها راهکار ارائه شود.

فرمانده سپاه استان به حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: صحنه‌های جنگ ۱۲ روزه اخیر در استان‌ها، واقعیت مجاهدت را به وضوح نشان داد؛ صحنه‌هایی که در آن افراد برای فداکاری در راه هدف، با یکدیگر رقابت می‌کردند. این صحنه‌ها ثابت کرد که ایثارگری‌های رزمندگان دفاع مقدس صرفاً داستان نبوده، بلکه واقعیتی مجاهدانه است که امروز نیز در گروه‌های جهادی تکرار می‌شود.

در این جلسه گروه های جهادی نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha