چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۹
عزاداری زائران رضوی در سوگ پیامبر رحمت(ص) و امام حسن مجتبی(ع)+ تصاویر

حوزه/ هم‌زمان با روزهای پایانی ماه صفر، حرم مطهر رضوی میزبان زائران و مجاورانی بود که در سوگ رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) به عزاداری و مرثیه‌سرایی پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، هم‌زمان با روزهای پایانی ماه صفر و در آستانه سالروز رحلت جانسوز حضرت رسول اکرم(ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی(ع)، مراسم عزاداری با حضور گسترده زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد و صحن‌ها و رواق‌های بارگاه منور رضوی رنگ و بوی ماتم و عزا گرفت.

زائران و مجاوران حضرت امام رضا(ع) در این روز با حضور در حرم مطهر رضوی، ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس امام هشتم(ع)، در سوگ پیامبر اکرم(ص) و کریم اهل‌بیت(ع) به عزاداری و مرثیه‌سرایی پرداختند.

در این مراسم، مداحان اهل‌بیت(ع) از جمله امیر کردی، علی کارگر، مهدی نیکبخت، سعید قانع، سیدعلی حسینی‌نژاد و نادر جوادی به مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت پرداختند و حال و هوای صحن‌های حرم رضوی را با نوای یا حسن و یا رسول‌الله(ص) آکنده کردند.

در میان خیل عزاداران، گروه‌هایی از زائران از شهرستان‌ها و روستاهای خراسان نیز با پای پیاده خود را به مشهد مقدس رسانده بودند تا در روزهای پایانی ماه صفر، میهمان خوان کرامت امام رضا(ع) باشند.

چهره‌های آفتاب‌سوخته و قدم‌های خسته این زائران، روایتگر مسیری بود که با عشق، ارادت و امید پیموده شده است؛ مسیری که برای آنان تنها یک سفر زیارتی نبود، بلکه جلوه‌ای از دلدادگی به خاندان عصمت و طهارت(ع) و تجدید عهد با اهل‌بیت(ع) به شمار می‌رفت.

در میان جمعیت، پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، پرچم‌های مزین به نام حضرت سیدالشهدا(ع) و شعارهای یالثارات الحسین(ع) و یالثارات الخامنه‌ای در دست زائران و هیئت‌های عزاداری دیده می‌شد؛ تصویری که پیوند میان محبت اهل‌بیت(ع)، هویت ایرانی و غیرت دینی مردم را به نمایش می‌گذاشت.

مراسم عزاداری در حرم مطهر رضوی جلوه‌ای از حضور عاشقانه زائران و مجاورانی بود که در روزهای پایانی ماه صفر، بار دیگر با حضور در بارگاه منور امام رضا(ع)، ارادت خود را به ساحت پیامبر اکرم(ص) و خاندان مطهرش ابراز کردند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha