شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
طرح مرآت در مدارس علمیه خراسان جنوبی اجرا می شود

حوزه/ در راستای اجرای طرح «مرآت»، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان به همراه معاونین فرهنگی و تبلیغ استان با حضور در مدارس علمیه شهرستان‌های سرایان، فردوس، بشرویه، عشق‌آباد و طبس، محورهای اصلی برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی حوزه را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزرای حوزه از بیرجند، نشست حجت‌الاسلام‌والمسلمین جلال منتظری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان، و مدیران این معاونت به همراه معاونین فرهنگی و تبلیغ استان با طلاب مدارس علمیه شهرستان‌های سرایان، فردوس، بشرویه، عشق‌آباد و طبس برگزار شد.

این دیدار در قالب «طرح مرآت» و با هدف تبیین برنامه‌ها، بررسی مسائل و پاسخگویی به دغدغه‌ها و مطالبات طلاب مدارس علمیه انجام گرفت.

در ادامه، مسئولان تربیتی و تبلیغی مدارس علمیه شهرستان‌های یادشده گزارشی از عملکرد یک‌ساله و برنامه‌های تربیتی و تبلیغی اجراشده ارائه کردند و دستاوردهای مدارس را در زمینه ارتقای سطح علمی و اخلاقی طلاب تشریح نمودند.

همچنین در بخش دیگری از برنامه، سه نفر از طلاب، اساتید و مبلغین به نمایندگی از حاضران، دیدگاه‌ها، پرسش‌ها و پیشنهادهای خود را درباره تقویت فرآیندهای تربیتی و تبلیغی با معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان در میان گذاشتند.

گفتنی است طرح «مرآت» با هدف برقراری ارتباط مستقیم میان مدیران حوزه علمیه خراسان و طلاب مدارس علمیه، بررسی مسائل تربیتی و تبلیغی و ایجاد فضای گفت‌وگو و تعامل متقابل اجرا می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha