دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
حضور امام جمعه کرمانشاه در منزل شهید اقتدار وطن

حوزه/ حجت‌الاسلام ‌والمسلمین غفوری، در منزل یکی از شهدای شاخص جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، پاسدار شهید «سید آرین شکری‌ فرد، »، حضور یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه، شب گذشته در منزل پاسدار شهید «سید آرین شکری‌ فرد»، حضور یافت و از نزدیک پادی درد و دل پدر این شهید نشست.

امام جمعه کرمانشاه ضمن دیدار با خانواده این شهید بزرگوار، از مجاهدت‌های آنها نیز تجلیل کرد.

شهید سید آرین شکری‌ فرد جوان ۲۱ ساله کرمانشاهی، یکی از شهدای شاخص جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی است که در مسیر دفاع از مظلومان و خدمت به مردم جان خود را فدا کرد.

وی از کودکی باهوش و زیرک شناخته می‌شد و فعالیت‌های گسترده‌ای در مسجد نورالمهدی(عج) کرمانشاه داشت.

شهید آرین علاوه بر ویژگی‌های نظامی و جهادی، روحیه‌ای مذهبی و اخلاقی برجسته داشت.

حضور فعال او در مجالس روضه امام حسین (ع)، مشارکت در فعالیت‌های بازسازی مسجد و اهتمام به فرهنگ دینی، بخشی از شخصیت و انگیزه او برای انتخاب مسیر شهادت بود.

با ورود به سپاه پاسداران، آرین دو سال آموزش تخصصی دید و پس از آن به رسته موشکی منتقل شد.

حضور او در این یگان نشان از تعهد و اشتیاقش به دفاع از مظلومان و مبارزه با رژیم صهیونیستی داشت.

این شهید جوان در جریان مأموریت دفاعی در منطقه جیران‌بلاغ، در روزهای جنگ ۱۲ روزه با رژیم صیونیستی هدف حمله قرار گرفت و به شهادت رسید.

در پی تجاوز رژیم صهیونیستی از بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به کشورمان ۶۶ نفر در استان کرمانشاه به درجه رفیع شهادت نائل شدند و ۵۳۲ نفر نیز مجروح گردیدند.

پس از استان تهران، بیشترین شهید در استان کرمانشاه تقدیم ایران اسلامی شده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha