شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
آموزش‌های حوزه باید کاربردی و پاسخ‌گوی نیازهای جامعه باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام عرب خراسانی، گفت: برنامه‌های آموزشی حوزه‌های علمیه باید به‌گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر عمق علمی، توان حل مسئله، مهارت‌های میدانی و قدرت پاسخ‌گویی طلاب به مسائل فکری، فرهنگی و اجتماعی جامعه را تقویت کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان حجت‌الاسلام عرب خراسانی، معاون آموزش حوزه علمیه گیلان، در سفری یک‌روزه به فومن، با حضور در مدرسه علمیه آیت‌الله بهجت فومنی(ره) شهرستان فومن، از نزدیک در جریان مسائل آموزشی طلاب قرار گرفت.

حجت‌الاسلام عرب خراسانی در این بازدید گفت: حوزه‌های علمیه باید با دقت به ارتقای توان علمی و مهارتی طلاب توجه کنند و آموزش‌ها باید نه تنها علمی بلکه کاربردی و پاسخ‌گو به نیازهای جامعه باشد.

معاون آموزش حوزه علمیه گیلان به گفتگوهای فردی با طلاب پرداخت و از نزدیک مشکلات مرتبط با برنامه‌های درسی، ساعات کلاس‌ها و منابع آموزشی را جویا شد.

وی بر اهمیت بازخورد مستمر طلاب تأکید کرد و یادآور شد: پیشنهادات و دیدگاه‌های شما، به ما کمک می‌کند تا فرآیندهای آموزشی را بهبود بخشیم و آموزش‌ها را کاربردی‌تر کنیم.

حجت‌الاسلام عرب خراسانی با استقبال از این پیشنهادات، گفت: تعامل میان طلاب و مسئولان مدرسه، یکی از کلیدی‌ترین راهکارها برای ارتقای کیفیت آموزش است و برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های مهارتی، زمینه‌ساز تربیت طلاب توانمند و آگاه خواهد بود.

وی تأکید کرد: معاونت آموزش حوزه پیگیری عملی مشکلات آموزشی و ارائه راهکارهای کاربردی برای رفع آنها را در دستور کار قرار خواهد داد.

در پایان نشست، طلاب ضمن تقدیر از حضور معاون آموزش حوزه، بر استمرار چنین جلساتی و تعامل مستمر با مسئولان حوزه تأکید کردند و حجت‌الاسلام عرب خراسانی نیز بر استمرار بازدیدهای دوره‌ای، بررسی وضعیت آموزشی مدارس علمیه و تقویت ارتباط میان طلاب و مسئولان حوزه تأکید کرد تا زمینه رشد علمی و تربیتی طلاب به بهترین شکل فراهم شود.

انتهای پیام/.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha