حجت الاسلام وحید هدایتی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی در حساس ترین برهه تاریخی صورت پذیرفت.
مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه عملا بسیاری از معادلات ابرقدرت های جهانی بر هم زده شد و بلوک شرق و غرب دچار نوسانات بسیاری گردیدند.
وی افزود: امروز نیز ایران در اوج اقتدار نظامی و دفاعی قرار دارد و همین باعث شده که معانی همانند بلوک غرب و بلوک شرق کمرنگ شوند زیرا ایران خود به یک بازیگر سیاسی بزرگ در جهان تبدیل شده است.
حجت الاسلام هدایتی تصریح کرد: همین اقتدار و صلابت ایران زمینه دشمنی مستکبرین و غربی ها را فراهم آورده، بنابراین انواع و اقسام دسیسه و توطئه را علیه ملت و نظام ما پی ریزی می کنند به امید آنکه ایران به دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برگردد تا همچنان نوکر و جیره خوار غربی ها باشد.
وی با تاکید بر اینکه وحدت از نقاط قوت در بین ملت ایران است، عنوان کرد: یکی از مولفه های مهم اقتدار ملی هر کشوری اتحاد و همنوایی و وحدت می باشد که خوشبختانه در ایران شاهد این مهم هستیم، بنابراین تا زمانی که وحدت در بین ملت ایران به معنای عملی وجود دارد هیچ قدرتی نمی تواند به این مملکت آسیبی برساند.
مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با تاکید بر لزوم پیروی از تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری در این برهه حساس تاریخی، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره با گفتار و رفتار حکیمانه خود اوضاع کشور و منطقه را مدیریت می کنند و این یک نعمت برای همه ملت ایران محسوب می شود.
حجت الاسلام هدایتی اظهار کرد: تا زمانی که ملت ایران گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند دشمن نمی تواند هیچ دسیسه ای علیه این کشور و نظام الهی و اسلامی پی ریزی کند.
انتهای پیام/










نظر شما