چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در قم

حوزه/ مردم قم از نقاط مختلف شهر در حال حرکت به سمت میدان جهاد هستند تا خود را به مسیر اصلی راهپیمایی رسانده و در میدان آستانه حرم حضرت معصومه(س)‌ تجمع کنند و برای چهل و هفتمین بار سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، اقشار مختلف مردم امسال برای چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به خیابان‌ها آمده‌اند تا بار دیگر ضمن اعلام عزت و سرافرازی، قدرت جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان بکشند و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و دشمنان داخلی و خارجی بکوبند.

در شهر قم نیز مردم با در دست داشتن پرچم سه رنگ ایران از ساعت 9 صبح در نقاط مختلف شهر حضور یافته و در حال حرکت به سمت میدان جهاد هستند تا برگ زرین دیگری از دفتر انقلاب اسلامی ایران را ورق بزنند.

همچنین مردم بخش‌ها و دیگر شهرهای استان قم نیز امروز همراه با سراسر کشور به میدان آمده اند تا بار دیگر عزت، آزادگی و غیرت خود را فریاد بزنند و به دشمنان بگویند که این کشور همیشه سرزنده و پایدار است و مستدام و پابرجا خواهد ماند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha