شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۱
دعوت طلاب و مبلغان جهادی به برنامه «گفت‌وگوی روحانیت با مردم» در تجمعات کاشان

حوزه/ گروه جهادی حوزوی سردار شهید علی هاشمی کاشان، مبلغان جهادی را به برنامه «گفت‌وگوی روحانیت با مردم» در تجمعات این شهرستان دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، گروه جهادی حوزوی سردار شهید علی هاشمی کاشان با انتشار اطلاعیه‌ای، طلاب، روحانیون و مبلغان جهادی را به برنامه «گفت‌وگوی روحانیت با مردم» در تجمعات این شهرستان دعوت کرد.

در این اطلاعیه آمده است، گروه جهادی حوزوی سردار شهید علی هاشمی، در نظر دارد به منظور تقویت ارتباط روحانیت با آحاد مردم و تبیین معارف اسلامی و انقلابی، نسبت به برگزاری برنامه «گفت‌وگوی روحانیت با مردم» در سطح تجمعات در میدان شهید امام خامنه‌ای کاشان اقدام نماید.

داشتن تسلط کافی بر مباحث اعتقادی، اجتماعی و سیاسی، توانایی مؤثر و پاسخ‌گویی به سؤالات و برخوردار از روحیه جهادی و انقلابی شرایط لازم برای همکاری مبلغان جهادی، اعلام شده است.

گروه جهادی حوزوی سردار شهید علی هاشمی کاشان ساعت برنامه «گفت‌وگوی روحانیت با مردم» را هرشب ۲۱ الی ۲۳ اعلام و از علاقمندان خواسته است برای ثبت‌نام و هماهنگی‌های بعدی با شماره‌ تلفن همراه ۰۹۳۵۷۶۴۰۱۷۱ تماس و یا در پیام‌رسان ایتا به شناسه @Abbasrazavi پیام ارسال نمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha