دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۲
ملتی با فرهنگ شهادت و مطیع ولایت، طعم شکست را نخواهد چشید

حوزه/مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۲۲۵ زیارتگاه و میزبانی این استان از خیل عظیم سادات، مردم این دیار را پیشگامان بصیر دفاع از حریم ولایت و انقلاب دانست و تاکید کرد: با شجاعت و اخلاص ملت ایران، توطئه‌های جبهه استکبار و صهیونیسم بین‌الملل محکوم به شکست قطعی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، همزمان با آغاز ایام پرنور دهه کرامت، مراسم معنوی، فرهنگی و اجتماعی با عنوان «امامزادگان؛ شهیدان هجرت و معماران معنوی تمدن ایرانی-اسلامی» با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در جوار آستان مقدس امامزاده مختار (ع) شهر یاسوج برگزار شد. در این آیین باشکوه، حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر به تمامی شیفتگان مکتب اهل‌بیت (ع)، فرا رسیدن پنجم ذی‌القعده روز ملی تکریم امامزادگان و همچنین میلاد با سعادت ثامن‌الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را گرامی داشت.

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی در ادامه به تشریح برنامه‌های این سازمان پرداخت و اظهار داشت: به مناسبت این ایام فرخنده، برنامه‌های متنوع و متکثر فرهنگی و اجتماعی در سطح آستان مقدس امامزادگان شاخص استان تدارک دیده شده است.

وی هدف غایی از اجرای این ویژه‌برنامه‌ها، به خصوص در اوج مراسمات میلاد امام رضا (ع) و روز تجلیل از مقام امامزادگان را چنین عنوان کرد: رسالت اصلی ما در این ایام، انتشار و تعمیق معارف ناب اهل‌بیت (ع) در سطح جامعه است؛ همان‌گونه که تشریف‌فرمایی تاریخی حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) به ایران اسلامی، سرآغاز خیر، برکت و گسترش بی‌بدیل معارف ناب علوی و فاطمی در این مرز و بوم شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بافت جمعیتی و مذهبی ویژه این استان، تصریح کرد: استان ما افتخار دارد که نزدیک به یک‌سوم جمعیت آن را سادات مکرم تشکیل می‌دهند.

وی افزود: نسبت به جمعیت و وسعت جغرافیایی، بیشترین تعداد امامزادگان در مقایسه با سایر استان‌های کشور در این دیار قرار دارد و وجود ۲۲۵ زیارتگاه و بقعه متبرکه، نشان‌دهنده عمق پیوند تاریخی این مردم با خاندان عصمت و طهارت است. نصیرالاسلامی تاکید کرد: این موهبت عظیم می‌طلبد که ارادت، خدمت و توجه ما به ساحت مقدس این ذوات بزرگوار روزافزون باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش‌آفرینی بی‌بدیل مردم این استان در عرصه‌های حساس انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: این ارادت به اهل‌بیت (ع) در عمل نیز ثابت شده است؛ کما اینکه مردم غیور ما در دفاع از انقلاب، حفظ ارزش‌های اسلامی، حمایت از رزمندگان و اطاعت محض از فرامین امام راحل (ره) همواره خوش درخشیده‌اند.

مدیرکل اوقاف استان با اشاره به ایستادگی ملت در میادین نبرد و مواجهه با دشمنان بیان کرد: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه شهر یاسوج، همواره جزو اولین‌هایی بوده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی ثابت کرده‌اند مدافع سرسخت نظام، انقلاب و ولایت فقیه هستند و امروز نیز با تمام توان از رهبر معظم انقلاب دفاع می‌کنند.

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی در پایان با لحنی قاطع به تهدیدات پوشالی جبهه استکبار واکنش نشان داد و گفت: با وجود معارف عمیق دینی، حضور حماسی در صحنه، اخلاص و شجاعت کم‌نظیر این مردم، دشمنان قسم‌خورده اعم از آمریکای جهان‌خوار و رژیم صهیونیستی هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

وی با تاکید بر اینکه مکر و شرارت دشمنان به خودشان بازخواهد گشت، به کلامی نورانی از بنیان‌گذار کبیر انقلاب استناد کرد و افزود: همان‌طور که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند، ملتی که شهادت دارد، شکست ندارد. این ملت مطیع فرمان پروردگار، پیرو مکتب اهل‌بیت (ع) و فرمانبردار ولایت است؛ لذا با اتحاد، یکپارچگی و انسجام خود در این مسیر حق هرگز متزلزل نخواهد شد و واژه شکست برای این مردم مومن معنایی نخواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha