جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
فرار ناوهای آمریکایی از منطقه، رسوایی و ذلت استکبار را به رخ جهانیان کشید

حوزه/ حجت‌الاسلام محمودی گفت: فرار ناوهای آمریکایی از منطقه، رسوایی و ذلت استکبار جهانی را به رخ عموم ملت‌ها کشید و ضربه محکم نیروی دریایی سپاه، بار دیگر دروغ‌پردازی‌های ترامپ را رسوا کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه نیوز از بوشهر، حجت‌الاسلام محمود محمودی امام جمعه کنگان، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر ضمن محکومیت نقض مکرر آتش‌بس از سوی آمریکای جنایتکار و حمله به نفتکش ایرانی در خلیج فارس، بر اقتدار بازدارنده نیروهای مسلح و نقش محوری ایران در تأمین امنیت پایدار منطقه تأکید کرد.

امام جمعه کنگان با اشاره به آخرین تحولات میدانی و اقدام قاطع نیروی دریایی سپاه در برابر متجاوزان آمریکایی، گفت: ضربه محکم و سیلی سخت نیروهای مقتدر و مسلح جمهوری اسلامی ایران به دشمن جنایتکار آمریکایی و فرار ناوهای آن، نشان از عظمت و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تأکید بر اینکه نقض مکرر آتش‌بس گواهی روشن بر عهدشکنی و بدعهدی استکبار جهانی است، افزود: دنیا شب گذشته دید چگونه صورت نحس ترامپ و آمریکایی‌ها با سیلی محکم فرزندان ملت در نیروی دریایی سرخ شد و بار دیگر ترامپ دروغگو رسوا و ذلیل شد.

امام جمعه کنگان با بیان اینکه ترامپ یک کذاب بزدل است که بارها ادعای از بین بردن نیروی دریایی سپاه را مطرح کرده بود، تصریح کرد: فرار ناوهای آمریکایی از منطقه، بار دیگر رسوایی و ذلت استکبار را به رخ جهانیان کشید.

وی با اشاره به شیطنت‌های اخیر و توطئه‌آفرینی‌های امارات در منطقه، گفت: به حکام کشور کوچک و ضعیف امارات هشدار می‌دهیم؛ بازی با دم شیر ممنوع.

حجت‌الاسلام محمودی با بیان اینکه مقامات امارات نباید از صبر و مدارا و خویشتن‌داری جمهوری اسلامی ایران سوءاستفاده کنند، تأکید کرد: اگر مسئولان ارشد نظام تشخیص بدهند، نیروهای مسلح و مقتدر جمهوری اسلامی ایران ظرف چند روز، امارات را به پنجاه سال قبل بازخواهند گرداند.

وی با اشاره به افول قدرت‌های پوشالی در منطقه تصریح کرد: آمریکا با آن ابهت پوشالی اش در برابر فرزندان شجاع و ملت بزرگ ایران خوار و خفیف شد؛ امارات و مانند آن که دیگر ارزش و مقداری برای عرض اندام ندارند.

پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص خلیج فارس؛ سندی راهبردی برای نظم نوین جهانی است

امام جمعه کنگان با اشاره به ۵ پیام مهم رهبر معظم انقلاب درباره خلیج فارس، آن را سندی راهبردی برای ترسیم نظم نوین منطقه‌ای و بین‌المللی دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان بدانند چنانچه بازهم بخواهند تعرضی به مرزهای خلیج همیشه فارس ایران بکنند، قعر خلیج فارس گورستان آنها خواهد بود.

وی ابراز کرد: دنیا بداند امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز، تنها و تنها بدست توانمند رزمندگان اسلام در جمهوری اسلامی ایران است.

حجت‌الاسلام محمودی با تشکر از حضور همیشگی و آگاهانه ملت بزرگ ایران و میدان‌داری نیروهای مسلح در دفاع از خاک پاک میهن، تفرقه را آسیبی جدی برای کشور دانست و تصریح کرد: وحدت و انسجام ملی، نیاز امروز کشور است. دشمن در پی ایجاد شکاف و تفرقه است و ما باید با هوشیاری در برابر این توطئه بایستیم.

امام جمعه کنگان با تقدیر از صبر و مقاومت ملت بزرگ ایران، بر ضرورت تحقق وعده صادق اقتصادی تأکید کرد و گفت: امروز زمان تحقق وعده صادق اقتصادی توسط مسئولان، بویژه دولت است.

وی با انتقاد از وضعیت گرانی‌های افسارگسیخته، تورم لجام‌گسیخته و بی‌ثباتی در بازار مسکن، خودرو و ارزاق عمومی، خواستار عزم جدی مسئولان در مهار این معضلات شد.

هشدار درباره احتکار و گرانفروشی

حجت‌الاسلام محمودی با استناد به آیات و روایات، احتکار را عملی نکوهیده خواند و با اشاره به حدیث نبوی که هرکس آرزوی گرانی یک شب داشته باشد، خداوند عمل ۴۰ ساله او را حبط می‌کند، اظهار کرد: گرانفروشی و عدم کنترل بازار، یکی از تهدیدات امروز کشور است. جایگاه محتکر در قیامت، قعر آتش است و بین دو چشم او نوشته شده: "ای کافر، نشیمنگاه تو آتش است.

وی از دستگاه‌های ذیربط خواست با تشدید نظارت بر بازار، با مصادیق گرانفروشی و احتکار برخورد قاطع و جدی داشته باشند.

امام جمعه کنگان در ادامه با اشاره به ضرورت صرفه‌جویی در ابعاد مختلف، به ویژه در مصرف حامل‌های انرژی، گفت: مردم با صرفه‌جویی و مسئولان با نظارت و اعمال راهکارهای لازم، کشور را در مسیر صحیح و اصولی خود هدایت و راهبری کنند.

حجت‌الاسلام محمودی در خطبه اول نیز ضمن تبریک و گرامیداشت سالروز شهادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) به روایتی، و همچنین ۲۳ ذی‌القعده به عنوان روز مخصوص زیارتی آن حضرت، به تبیین فضائل و آثار زیارت امام مهربانی ها پرداخت.

وی با استناد به روایتی از امام رضا(ع) که فرمودند، «هر کس مرا در طوس (در غربت من) زیارت کند، فردای قیامت هم‌درجه من است»، آثار شگرف زیارت امام هشتم را برشمرد و ابراز کرد: وجوب بهشت، غم‌زدایی، گناه‌زدایی، رفع گرفتاری، زیارت خدا و ائمه در عرش الهی و عبور آسان از صراط، گوشه‌ای از برکات زیارت امام رئوف است.

امام جمعه کنگان بارگاه منور و ملکوتی امام رضا(ع) را عطیه الهی و هدیه‌ای بی‌بدیل برای ملت بزرگ ایران دانست و افزود: خادمی آستان مقدس رضوی، نشان پادشاهی و افتخاری بزرگ است.

وی تصریح کرد: آستان مقدس رضوی افتخاری برای ایران است و باید از این سرمایه عظیم معنوی برای تقویت بنیان‌های دینی و ملی بهره ببریم.

حجت‌الاسلام محمودی بر ضرورت فرزندآوری و بازخوانی هشدارهای امام شهید (ره) درباره خطر کاهش نرخ رشد جمعیت تاکید کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha