به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین نصرت الله هاتفی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در نود و چهارمین اجتماع شبانه مساجد و هیئت های مذهبی تهران که امشب ۱۲ خرداد ماه در مسجد سید سجاد علیه السلام محله مجیدیه جنوبی تهران برگزار شد با اشاره به آیه «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَیْکَ مِن رَّبِّکَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّـهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّـهَ لَا یَهْددِی الْقَوْمَ الْکَافِرِینَ: ای پیامبر، آنچه را از پروردگارت بر تو فرود آمده است به مردم برسان و اگر نرسانی رسالت خدای را بجا نیاوردهای و خداوند تو را از گزند مردم حفظ میکند»، گفت: سوالی که شاید به ذهن مردم خطور کند این است که «این چه اکمال دین و اتمام نعمت است که ملت ایران، چهل و هفت سال است تحت تحریم و ترور استکبار جهانی قرار دارد؟ چرا نتیجه اکمال دین، تحمل این همه رنج و درد و مشقت است؟»
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: پاسخ این سوال، این است که خداوند فرموده است من دین شما را حفظ کردم ولی شما مردم باید حرکت و قیام کنید. وقتی دست امیرالمومنین علی علیه السلام را در مسجد نبوی بستند، مردم قیام نکردند. وقتی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها علیه ظلم و جور سخنرانی کردند مردم، فقط نگاه کردند. این درحالی است که طبق فرمایش حضرت امام خمینی رحمت الله علیه، مردم ایران از مردم صدر اسلام، برتر هستند چرا که برای پیاده سازی و اجرای احکام شرعی و دستورات دینی قیام کردند و محکم ایستادگی کردند.
ملت مبعوث ایران برتر از مردم صدر اسلام هستند
امام جماعت مسجد سید سجاد علیه السلام تهران گفت: وقتی جنگ تحمیلی سوم شروع شد درستی سخن امام راحل بیش از همه مشخص شد. همچنان که رهبر شهید انقلاب اسلامی فرمودند ملت ایران، مبعوث خواهد شد. در عمل نیز مردم انقلابی، ولایت مدار و صبور ایران با تمام وجود در صحنه حاضر شدند.
حجت الاسلام والمسلمین نصرت الله هاتفی در ادامه با انتقاد از کم کاری برخی مدیران و مسئولان در دستگاه های مختلف که نتوانستند جلوی گرانی کالای های اساسی را در دوره شروع آتش بس تا به امروز بگیرند، اضافه کرد: همه ما مدیون خون شهدا، خون رهبر شهید و خون کودکان مظلوم مدرسه میناب هستیم و این خون ها یقه منافقین داخلی و غرب زدگان را خواهد گرفت.
لزوم حمایت همه جانبه نظام جمهوری اسلامی ایران از ملت لبنان و حزب الله
نماینده امام خمینی در امور کردستان در دهه ۶۰ در ادامه با اشاره به شجاعت و شهامت ملت لبنان و حزب الله سرفراز در دفاع از جبهه مقاومت و نظام جمهوری اسلامی، گفت: ما نباید ۵۲ روز صبر راهبردی می کردیم و شاهد کشتار زنان و کودکان و سایر اقشار مردم در لبنان می بودیم، سپس برای دفاع از ملت مقاوم و مظلوم لبنان وارد عمل شویم. از مسئولان دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی انتظار می رفت زودتر از این، برای دفاع از حزب الله و مردم لبنان اقدام کنند. البته هنوز شاهد تجاوز رژیم صهیونسیتی به جنوب لبنان هستیم که لازمه مقابله با آن، اقدام انقلابی رییس جمهور، وزیر امور خارجه و محلی شورای اسلامی است. رفتار رییس جمهوری در این زمینه قابل قبول نبوده است.
۹۴ شب حضور حماسی ملت ایران در سایه عمل به دستورات قرآن
حجت الاسلام والمسلمین هاتفی در ادامه با اشاره به ۹۴ شب حضور حماسی ملت ایران برای دفاع از انقلاب اسلامی و کشور در سایه عمل به دستورات قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، گفت: ملت مبعوث ایران در خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی است و حقیقتا عظمت و ولایت مداری خود را در صحنه به نمایش گذاشتند. دشمن از این همه عظمت و شجاعت، خسته و بیچاره شده است.
امام جماعت مسجد سید سجاد علیه السلام در پایان با بیان اینکه وظیفه مبلغان دینی در ترویج معارف ولایت و امامت و عید غدیر بسیار مهم است، یادآور شد: اگر این مفاهیم به درستی ترویج شود ملت مبعوث ایران با معرفت و آگاهی بیشتر در اجتماعات شبانه شرکت خواهد کرد. در افت صورت بساط بد حجابی و بی حجابی، مفاسد اخلاقی و آسیب های اجتماعی نیز برچیده می شود.










نظر شما