پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷
مقامات بحرینی ده‌ها شهروند شیعه  را بازداشت کردند

حوزه/ عناصر مزدور و شبه‌نظامیان غیرنظامی وابسته به وزارت کشور بحرین، طی روزهای گذشته اقدام به اجرای کارزار گسترده‌ای از بازداشت‌ها در میان شهروندان شیعه کرده‌اند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، عناصر مزدور و شبه‌نظامیان غیرنظامی وابسته به وزارت کشور بحرین، طی روزهای گذشته اقدام به اجرای خشونت گسترده علیه شیعیان کرده اند.

منابع مردمی تأکید کردند: عناصر مزدور و شبه‌نظامیان طی روزهای اخیر، پس از اجرای سلسله فراخوان‌هایی برای حضور در مراکز پلیس جهت بازجویی، شهروندان شیعه را بازداشت کرده‌اند؛ این اقدامات در چندین منطقه، از جمله بارزترین آن‌ها «دیّر، سماهیج، الدراز، بنی‌جمره و ابو صیبع» متمرکز بوده است.

بازداشت‌شدگان شامل این افراد هستند: «یوسف المهندس، مناف جاسم، محمد الحاج، سجاد محمد عبدالمجید، علی العجمی، احمد حسن الشهابی، محمد هشام، نصرالله شاکر منصور، و محمد زید» که تنها سه روز پس از آزادی، دوباره بازداشت شده است.

مقامات بحرینی با تشدید خشونت های امنیتی خود، اقدام به بازداشت صدها شهروند و از جمله علمای بزرگ شیعه و استادان حوزه علمیه نموده‌اند. همچنین، مقامات بحرین با اتهام همدردی با ایران، تابعیت بحرینی را از ۶۹ شهروند، از جمله کودکان و خانواده‌های آنان (به صورت تبعی)، سلب کرده‌اند. این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که رژیم‌های خلیجی به سلب تابعیت هزاران شهروند و اجرای کارزار گسترده بازداشت علیه شیعیان، به دلیل مواضع آن‌ها در مخالفت با جنگ علیه ایران و مطالبه برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در منطقه، روی آورده‌اند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha