جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷
فشارهای خارجی محاسبات ایران اسلامی را تغییر نخواهد داد

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با تأکید بر اینکه فشارهای آمریکا و برخی کشورهای منطقه محاسبات جمهوری اسلامی ایران را تغییر نخواهد داد، گفت: ملت، مسئولان و نیروهای مسلح با تبعیت از رهبر معظم انقلاب در برابر زیاده‌خواهی دشمنان عقب‌نشینی نخواهند کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان امروز در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه اهواز در مصلی امام خمینی(ره) با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و با قرائت آیاتی از سوره احزاب، اظهار کرد: این سوره، سوره ای انسان شناسی است.

وی با اشاره به آیه میثاق در قرآن کریم و اینکه دنیا جایگاه تعهد و صدق است، خاطرنشان کرد: هر انسانی باتوجه به جایگاه خود به خداوند متعال تعهد و میثاق پیدا می کند. دو عنصر مهم در تعهد پیامبران الهی، «دعوت به اعتقادات صحیح به ویژه توحید» و «حفظ وحدت و پرهیز از تفرقه و اختلاف» می باشند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه پیامبران الهی، ائمه اطهار و شهدا مظهر کامل صدق بودند، ادامه داد: تعهد انسان به خداوند متعال باید صادقانه باشد. برخی می گویند که فلانی اختلاس کرد و دزدید اما خودشان در چهار راه به دوربین مدار بسته نگاه می کنند که آیا دوربینی آنها را جریمه می کند؟

امام جمعه اهواز با اشاره به مسائلی همچون مساعدت و کمک گرفتن مستاجر، عدم همسایه آزاری به عنوان نمونه هایی از صدق در زندگی، خاطرنشان کرد: اگر نماز جمعه نتواند مشکلاتی که از او بر می آید را انجام ندهد در جایگاه نماز جمعه تراز نیست.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد به نامه ۵۳ نهج البلاغه و خطاب حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) به مالک اشتر اشاره و یادآور شد: کارگزاران نظام مقدس اسلامی باید چندین دوره این نامه را یاد گیرند. حضرت در این نامه می فرمایند که «فَإِنْ أَحَدٌ مِنْهُمْ بَسَطَ یَدَهُ إِلَی خِیَانَة اجْتَمَعَتْ بِهَا عَلَیْهِ عِنْدَکَ أَخْبَارُ عُیُونِکَ، اکْتَفَیْتَ بِذَلِکَ شَاهِداً، فَبَسَطْتَ عَلَیْهِ الْعُقُوبَةَ فِی بَدَنِهِ، وَأَخَذْتَهُ بِمَا أَصَابَ مِنْ عَمَلِهِ، ثُمَّ نَصَبْتَهُ بِمَقَامِ الْمَذَلَّةِ، وَوَسَمْتَهُ بِالْخِیَانَةِ، وَقَلَّدْتَهُ عَارَ التُّهَمَةِ؛ و از همکاران نزدیکت سخت مراقبت کن و اگر یکی از آنان دست به خیانت زد، و گزارش جاسوسان تو هم آن خیانت را تأیید کرد، به همین مقدار گواهی قناعت کرده او را با تازیانه کیفر کن، و آنچه از اموال که در اختیار دارد از او باز پس گیر، سپس او را خوار دار، و خیانتکار بشمار، و طوق بد نامی به گردنش بیفکن.

وی عنوان کرد: طی هفته گذشته نمایندگانی از سه کشور پاکستان، ترکیه و عربستان سعودی به ایران اسلامی سفری داشتند. این کشورها برای رضای خدا نیامده اند و به اذن ارباب خود یعنی آمریکا نفس نمی کشند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: آمریکای جنایتکار به بن بست رسیده، از طرفی پیروز میدان نیست و از طرفی نمی داند که چگونه از این بن بست خارج شود. در همین راستا کشورهای مختلفی را مأمور می کند که ببیند آیا می شود ایران اسلامی را تسلیم اراده خود کند؟

نماینده ولی فقیه در خوزستان به اذعان کشورهای اعزامی به ایران اسلامی مبنی بر پیروزی ایران در نبرد با آمریکا، تأکید کرد: وزیر خارجه عمان در مصاحبه اخیر خود اعتراف کرده که نیم قرن ایران اسلامی از معادلات امنیتی منطقه حذف شده بود اما متوجه اشتباه خود شده ایم و نمی توان راه گذشته را ادامه داد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با تأکید براینکه هر معادله امنیتی که بدون حضور ایران اسلامی نوشته شود کشور آن را به هم خواهد زد، خاطرنشان کرد: نمایندگان این سه کشور آمده اند که بلکه بتوانند بر دستگاه محاسباتی مسئولان اثرگذار باشند اما باید بدانند که این فشارها تاثیرگذار نخواهد بود.

وی با بیان اینکه فشارها محاسبات ایران اسلامی را تغییر نخواهد داد، گفت: ملت، مسئولان و نیروهای مسلح ایران اسلامی تابع منویات و دستورات رهبری امام خامنه ای هستند و در این راه عقب نشینی نخواهند کرد.

امام جمعه اهواز تصریح کرد: آمریکای جنایتکار، رژیم تروریستی صهیونیستی و کشورهای منطقه به خوبی بدانند که اگر دست به خطای دیگری بزنند پاسخ پشیمان کننده جبران ناپذیری دریافت خواهند کرد و هزینه های تحمیلی علیه آنها خارج از تصورشان خواهد بود و به تعبیری به دوران شترسواری باز خواهند گشت.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به شیطنت های آمریکای جنایتکار، رژیم تروریستی صهیونیستی و کشورهای منطقه، عنوان کرد: دشمنان به خوبی بدانند که تا زمانی که تسلیم اراده ملت ایران اسلامی نشوند هرگز سلاح و پرچم بر زمین نخواهند گذاشت.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد درخصوص چرایی حساسیت آمریکا نسبت به ایران اسلامی تأکید کرد: علت تمام دشمنی ها قدرت روزافزون ایران اسلامی و اقتدار آن در منطقه و برون منطقه ای است در این خصوص رهبرمعظم انقلاب تأکید کردند دشمنان با ایران قوی مخالف هستند.

وی به تشریح عوامل مختلف اقتدار ایران اسلامی پرداخت و تصریح کرد: ثروت و موقعیت استثنایی ایران در منطقه و فرا منطقه، حسرت آمریکا به بازگشت ایران به دوران سلطه، توقف ناپذیر بودن قدرت هسته ای ایران، قدرت نظامی و دفاعی، قدرت وحدت و انسجام ملی تحت رهبری مقام معظم رهبرای، قدرت منطقه ای، هراس آمریکا از صدور انقلاب، قدرت نشأت گرفته از باور به امام زمان(عج) این عوامل هستند.

امام جمعه اهواز ابراز کرد: امروز این حقیقت برای بسیاری از مصلحان و آینده پژوهان بسیار روشن است که همانگونه که موسی کلیم علیه السلام توانست فرعون را در رود نیل غرق کند، به حول و قوه الهی وجود مقدس امام زمان(عج) و پیروان راستین حضرت، فرعون زمان را با شکستی مفتضحانه به عمق دریاها فرو خواهند برد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان تأکید کرد: مسئولان همواره بر بازار و گرانی ها، اشتغال و اعطای وام های فرزندآوری و ازدواج نظرات داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha