مدير حوزه علميه اصفهان در همايش نكوداشت طلاب و روحانيون شهید و ایثارگر استان اصفهان گفت: فلسفه تكرار يادوارههاي دفاع مقدس همانند تكرار ايام عاشورا روحيه ايثارگري و شهادت را در درون ما زنده می نماید.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با اشاره به احاديث اهل بيت (علیهم السلام) در باب جهاد گفت: کشور ما بعد از 8 سال دفاع مقدس، جهادي ديگر انجام داد و پيشرفتهاي زيادي را بدست آورد.
مدیر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اهميت توجه به آينده اظهار داشت: گرامیداشت ياد و خاطر شهدا و دفاع مقدس لازم است، اما بايد با توجه به آينده براي پيشرفت انقلاب همتي ديگر كرد.
آيتاله طباطبايي نژاد ادامه داد: جبهه دشمن هنوز عليه انقلاب ما فعال است و آنها ميخواهند فساد اخلاقي را در كشور ما گسترش دهند.
وي با اشاره به نفوذ و گسترش اين فساد گفت: متاسفانه امروز دیدگاه برخی مسئولین این است که فقط با كار فرهنگي میتوان از فساد جلوگیری کرد در حالیکه اين حرف اشتباه است زیرا هيچگاه صحبت و حرف به تنهایی براي جلوگيري از فساد مؤثر نيست.










نظر شما