جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 248009
۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۱

مدیر مرکز تخصصی نماز حوزه، ضرورت راه‌اندازی و برنامه‌های متنوع آموزشی و پژوهشی این مرکز را تشریح کرد.

حجت الاسلام محمد صادق کفیل، در گفت وگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به تاریخچه تاسیس مرکز تخصصی نماز اظهارداشت: شروع فعالیت این مرکز از خرداد 89 بوده و از مهر سال گذشته اولین دوره آموزشی خود را با جذب دانش پژوه آغاز کرده است.

وی، هدف از تاسیس این مرکز را تقویت‌ بنیه علمی ستاد اقامه نماز دانسته و افزود: گرچه ستاد اقامه نماز در همه وزارتخانه ها و مراکز دفتر دارد و سال های متمادی از تاسیس آن می گذرد، بنابراین به منظور ایجاد یک عقبه علمی برای ستاد و ارتباط بیشتر ستاد با حوزه،‌ مرکز تخصصی نماز راه‌اندازی گردید.

رییس مرکز تخصصی نماز ادامه داد: اساس این مرکز، آموزشی پژوهشی است؛ بنابراین در سه محور آموزشی برنامه های خود را تدوین کرده است، اولین محور آموزشی برگزاری دوره تخصصی یک ساله است؛ٰ این دوره 32 واحد آموزشی است و 6 جلسه در هفته می باشد که در آن مباحثی همچون آثار، اسرار، آداب نماز و شیوه های جذب افراد به ویژه نسل جوان به نماز ارائه می‌شود.

 وی افزود: دومین محور آموزشی، برگزاری دوره تربیت مربی نماز در قالب 60 جلسه است که در سال آینده در 20 استان کشور برگزار می شود، همچنین محور بعدی آموزشی، طرح مبلغین نماز است که در سراسر کشور روحانیون مستقر و هجرت دوره های ویژه نماز را به صورت تخصصی، در 12 جلسه می‌گذرانند.

حجت الاسلام کفیل به چارت تشکیلاتی این مرکز اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز دارای 4 معاونت اداری مالی، انفورماتیک، آموزش و پژوهش است، در معاونت آموزش مباحث آموزشی مانند تنظیم سرفصل­ها، برنامه ریزی درس­ها و برنامه های آموزشی صورت می گیرد و در معاونت پژوهش تدوین متون و عقبه علمی را بر عهده دارند؛ به طوری که ده پژوهشگر ثابت کارهای پژوهشی را انجام می دهند تا متون آموزشی دوره های مختلف را تنظیم کنند.

وی ادامه داد: ایجاد و غنی سازی کتابخانه تخصصی نماز از دیگر برنامه ها است؛ به گونه ای این مرکز تاکنون با بیش از هزار جلد کتاب تخصصی در باب نماز قوی ترین کتابخانه تخصصی نماز در سراسر کشور را ایجاد کرده است.

رییس مرکز تخصصی نماز ابراز داشت: در معاونت انفورماتیک، راه اندازی سایت مرکز تخصصی نماز از برنامه های این معاونت است که مقدمات آن فراهم شده و در حال غنا بخشی است، همچنین تولید سی دی معارف نماز از دیگر وظایف این معاونت به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کفیل در پایان خاطرنشان کرد: در سال 89 ، در اولین دوره آموزشی این مرکز، 25 نفر از طلاب درس خارج با مصاحبه علمی پذیرفته شدند، ولی امسال برای دوره دوم، 30 نفر از طلاب پایه نهم ثبت نام خواهند شد؛ البته همچنین آزمون کتبی برگزار نمی شود و دانش‌پژوهان از طریق مصاحبه علمی گزینش می شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha