به گزارش مرکز خبر حوزه، عضو هيئت علمي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، در این مراسم اظهارداشت: ويژگي هاي شخصيتي امام راحل آنقدر بزرگ و عظيم است كه هر قدمي براي آشنايي با اندیشههای ايشان برداشته شود، بخش كوچكي از زواياي شخصيتي و تفكرات امام (ره) است و نيازمند تامل بيشتر در اين زمينه هستيم.
* نسل امروز نیازمند آشنایی با امام خمینی(ره)
دکتر فراتی ادامه داد: امروز نسلي كه امام را نديده است نياز فراواني به روايت دقيق و عالمانه از زندگي و شخصيت هاي امام راحل دارد، زیرا امام خمینی شناسنامه ایران در جهان است.
وي ادامه داد: نسل سوم، امام را فقط در بخشي از زواياي انديشه اي ايشان مي شناسد و كلياتي از امام را مي توانند تصور و فهم كنند؛ بنابراين بايد همه ابعاد زندگي فردي و اجتماعي حضرت امام را به نسل سوم معرفي كنيم.
فراتي با اشاره به محتوای کتاب «امام خمینی(ره) برای نسل سوم» گفت: متني كه امروز به اين كتاب تبديل شده ارزش محتوايي بسياري دارد؛ زیرا مي تواند بخشي از ناگفته هاي زندگي امام را براي همه نسل ها بازگو كند.
وي به ويژگي هاي اين كتاب اشاره کرد و افزود: اين كتاب ممكن است به لحاظ ساختار و متن هاي پژوهشي، چارچوب نظري و روش مشخصي نداشته باشد، ولي عقبه پر زحمتي از تاملات و پژوهش هاي شخصي استاد سيد علي قادري را در بر دارد.
* از سال 1365 کار آغاز شد
دكتر سيد علي قادري، مولف كتاب « امام خميني (ره) براي نسل سوم» نیز در آیین رونمایی از کتاب خود، اظهارداشت: فكر مي كردم بايد امام را به جامعه بشناسانم، ولي كمي در اين زمينه كار كردم، متوجه شدم بايد ابتدا خود امام را بشناسم؛ بنابراين اين كار را از سال 65 و با بررسی ابعاد مختلف شخصیتی امام(ره) آغاز نمودم.
وي افزود: آن روز هنوز بسياري از آثار امام تأليف نشده بود و با همه محدوديت ها، شخصيت و زندگي ایشان را از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار دادم؛ اين روند ادامه پیدا کرد تا اين كه در سال 71 کتابی را پیرامون امام خمینی(ره) منتشر كردم.
مولف كتاب «امام(ره) برای نسل سوم» ادامه داد: اين سوال در ذهنم ايجاد شده بود كه مردم دنيا چقدر امام راحل را مي شناسند؛ بنابراين از سفراي ايران خواستم مجلات، راديو ها و برنامه هاي تلویزيوني كه درباره امام در دنيا منتشر شده است را برایم ارسال کنند؛ بر این اساس متوجه شدم 4 شخصيت در دنيا بيشتر از همه شناخته شده و مثبت هستند.