شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 335977
۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴
مروی

سبک زندگی غربی، انسان محور بوده و دین در آن جایی ندارد؛ غربی ها در این سبک، خود را در مرتبه ی بالاتر قرار داده و به دیگر انسان ها نگاهی منفعت طلبانه دارند و آنان را مخدوم خود می دانند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی،  طی سخنانی در طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبههزدایی دینی در جمع مردم شهرکرد،  با بیان اینکه محور اصلی سبک زندگی اسلامی خداوند است، اظهارداشت: منظور از سبک زندگی تمامی شئون و عرصه هایی است که انسان در طول عمر خود با آن مواجهه شده و با آن در ارتباط است و  باید فکر و اندیشه را اصلاح کنیم تا سبک زندگی هم اصلاح شود.

وی با بیان اینکه سبک زندگی مستقل از تفکر و اندیشه انسان نیست و ذهنیت و فکر او بر ارکان زندگی اش اثری مستقیم دارد، گفت: نماد بیرونی فکر و اندیشه انسان، روش و عمل او در زندگی است.

وی خاطرنشان کرد: این اندیشه طی ۲۰۰ سال گذشته بر جامعه غرب اثر گذاشته و در جامعه مسلمانان هم رخنه کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مروی ادامه داد: دومین نگاه، نگاه مؤمنانه است که بر مبنای آن دین حاضر بر تمامی عرصه های زندگی انسان است.

به گفته وی، ورود تفکر سکولار در جامعه اسلامی زمینه ساز تسلط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب بر مسلمانان شده است.

این کارشناس مسایل دینی، در ادامه با طرح این سوال که چرا در اروپا پس از کنار گذاشتن دین، راه پیشرفت و تمدن سازی هموار شد، تصریح کرد: آنچه در ۱۰ قرن از حاکمیت دین بر اروپا باقی مانده است نشانگر آن است که دینی تحریف شده از مسیحیت و به دور از حقیقت ذاتی آن بر این جوامع حکفرما بوده و وجود انواع انجیل ها خود از تحریف دین حکایت دارد.

معاون ارتباطات حوزی دفتر مقاوم معظم رهبری، تصریح کرد: این در حالی است که قرآن به عنوان معجزه حضرت محمد(ص) از هرگونه تحریف مصون مانده و خداوند وعده حفظ کتاب آسمانی مسلمانان را داده است.

وی با بیان اینکه مهمترین موضوعی که در اسلام به آن سفارش شده و سیره ائمه معصومین(ع) نیز بر آن تاکید داشته است موضوع علم و معرفت افزایی است، گفت: هیچ موضوع دیگری به اندازه ارزش دادن به علم و معرفت در اسلام بر آن تاکید نشده و برای آن مرتبه بالا لحاظ نشده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مروی، خاطرنشان کرد: باید با شناخت گذشته و پیشینه فرهنگی اسلام، احساس حقارت و کمبود در برابر فرهنگ غرب را از بین برد.

وی، با بیان اینکه محور سبک زندگی غربی، انسان است، افزود: آنان خود را در این تعریف در مرتبه ی بالاتر قرار داده و به دیگر انسان ها نگاهی منفعت طلبانه دارند و آنان را مخدوم خود می دانند.

این پژوهشگر دینی، تصریح کرد: قرار دادن انسان به عنوان محور سبک زندگی، جامعه را از اخلاق خالی کرده و آن را به سودجویی و منفعت طلبی سوق می دهد.

وی، با بیان اینکه خداوند به انسان جایگاهی بسیار مهمی اعطا کرده و وی را به عنوان خلیفه خود بر زمین می داند، گفت: تعبیر خلیفه تنها مختص به آدم نیست بلکه خداوند آن را برای نوع آدم بیان می کند. خداوند انسان را به گونه ای خلق کرده است که توانایی و طرفیت تبدیل شدن به خلیفه او را دارد و در جهت مخالف اگر انسان از معرفت الهی بی بهره بماند از چهارپایان و بلکه از آنان گمشده تر خواهد بود.

این استاد حوزه و دانشگاه ،هدف از خلقت انسان را بندگی و عبادت خداوند است و افزود: انسان باید تمامی امور زندگی خود را بر اساس دستورات الهی و آموزه های دینی تنظیم کند تا به معنای واقعی خداوند را عبادت کند.انتهای خبر18/313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha