چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
تولیت آستان قدس رضوی در جمع طلاب و روحانیون

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، در جمع طلاب و روحانیون تصریح کرد: حوزه‌های علمیه در صیانت و دفاع از انقلاب اسلامی وظایف خطیری برعهده دارند که یکی از مهمترین آن‌ها کادرسازی برای نظام است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، امروز در دیدار جمعی از طلاب و روحانیون که در "تالار ولایت" حرم مطهر رضوی برگزار شد، مرزبانی و صیانت از اعتقادات دینی و فرهنگ اسلامی جامعه را رسالت خطیر روحانیت دانست و خاطرنشان کرد: لازمه این مرزبانی، دیده بانی و رصد دقیق تهدیدات و فرصت‌های پیش روی فرهنگ جامعه است و در این راه باید روحانیت با وحدت و هم‌افزایی گام بردارند.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه استکبار با تمام توان به نبرد با مذهب و ارزش‌های الهی برخاسته است، به خطبه بيست و پنجم نهج البلاغه اشاره و ابراز کرد: امروز همه ما مخاطب این سخن امیرالمومنین علی(ع) هستیم که فرمودند: «دشمنان اسلام در راه باطلشان متحدند و اما شما در راه حق متفرقيد.» اين فرمایش ایشان براي تمام صالحان جامعه بشري يادگاری است تا در بزنگاه‌ها دست از تفرقه بردارند و براي تقويت راه حق يك صدا متحد شوند.

*تفکر انقلابی؛ لازمه خدمت به اسلام و ایران

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، تفکر انقلابی را لازمه و موضعی مهم و محوری برای همه کسانی خواند که دل در گرو خدمت به اسلام و کشور دارند و تصریح کرد: روحیه انقلابی مصون ساز است و آدمی را در برابر بسیاری از لغزش‌ها محافظت می‌کند و در این میان حوزه‌های علمیه به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی نقش مهمی در اشاعه فرهنگ و تفکر ارزشمند انقلابی در جامعه دارند.

*حوزه‌های علمیه؛ پرچم‌دار صیانت از انقلاب

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به نقش و تاثیرگذاری بی‌بدیل حوزه‌های علمیه در پیروزی انقلاب اسلامی، این مراکز را پرچمدار صیانت از انقلاب اسلامی معرفی و تصریح کرد: بی تردید خاستگاه انقلاب اسلامی حوزه‌های علمیه بوده و امروز نیز همین مراکز معنوی هستند که باید پاسدار و حافظ انقلاب باشند. حوزه‌های علمیه در صیانت و دفاع از انقلاب اسلامی وظایف خطیری برعهده دارند که یکی از مهمترین آن‌ها کادرسازی برای نظام است.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به آیه شریفه «اَلَّذينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلاَّ اللّهَ وَ كَفى بِاللّهِ حَسيبًا» گفت: در آیاتی که مرتبط با امر تبلیغ در قرآن کریم آمده، بحث «خشیت» مطرح شده که با خوف متفاوت است. معنای حقیقی خشیت این است که جهان تنها متاثر از اراده خداوند متعال است، بنابراین خشیت نیز تنها از او مجاز بوده و این همان راز شجاعت، استکبارستیزی و خروشی است که امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در برخورد با دشمنان دین، مستکبران و ظالمان عالم دارند و امروز در رهبری حزب الله لبنان، سید حسن نصرالله نیز به عنوان شاگرد مکتب انقلاب اسلامی متجلی شده است.

*مبلغان گرفتار خشیت از غیرخدا نشوند

وی با اشاره به مصداق‌های خشیت در قرآن، اضافه کرد: قرآن کریم در مباحث مهمی همچون تغییر قبله، ولایت امیرالمومنین(ع) و تبلیغات دینی از واژه خشیت استفاده کرده است، اما این که چرا موضوع تبلیغ در ردیف تغییر قبله و ولایت آمده، به این دلیل است که مبلّغان دین باید مراقب باشند که گرفتار خشیت از غیرخدا نشوند و این نشان می­د‌هد ماهیت تبلیغ دین، موضوعی آسان نیست و لغزشگاه‌های بسیاری دارد.

وی افزود: بسیاری در عالم دیگران را به نیکی فرا می‌خوانند، اما آنچه که موجب موفقیت و تاثیر سخن امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و بسیاری از علمای بزرگ اسلام شده، این است که آن­ها در قله قرار دارند و به دیگران می‌گویند بیایید؛ نه اینکه بروید. و میان این دو واژه «بروید» تا «بیایید» تفاوت و فاصله بسیار است.

*آتش داعش، دامن پدیدآورانش را گرفت

تولیت آستان قدس رضوی در پایان از خباثت‌های استکبار جهانی به رهبری آمریکا سخن به میان آورد و گفت: امروز آتش داعش، دامن پدیدآورانش را گرفته و غربی که این غده سرطانی را برای کشورهای اسلامی تدارک دیده بود، امروز در خاک خودش درگیر آن شده است. مقام معظم رهبری در نامه خود به جوانان غرب این موضوع را هشدار داده بودند، اما سیاستمداران غربی آن را نادیده گرفتند و امروز گرفتارش شدند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha