پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
انقلاب اسلامی

حوزه/ معمولا برخی روشنفکران وقتي وارد مشغله هاي زندگي و كار مي شوند در مقابل زندگي به ركوع و سجود مي افتند و تفكر انقلابي را فراموش مي كنند؛ اما كساني كه از كودكي و نوجواني تحت تربيت اسلامي بزرگ شده اند، اين تفكر در وجودشان نهادينه مي شود.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمين محی الدين بهرام محمديان  در جمع دانش‌آموختگان جامعة المصطفی با ذكر روايتی از حضرت فاطمه (س) در خصوص اهميت آموزش به ديگران اظهار داشت: تعليم و تربيت امری مقدس است و كار آموزش دادن كار مباركي است. حضرت محمد (ع) در سفر دشوارشان به طائف با اينكه مورد آزار و اذيت مشركان قرارگرفته بودند اما هدايت شدن تنها يك نفر را دستاورد مهمي براي اين سفر توصيف كردند؛ لذا امروز در فعاليت هاي فرهنگي، تك تك افراد را درنظر می گيرند خصوصا عقيده دارند اگر زنان و دختران آموزش ببينند تاثير آن بر جامعه بيشتر است.

 وي ادامه داد: كار در سنگر تعليم و تربيت توفيق مباركی است كه نصيب شما شده و من هميشه به حال برادرم جناب آقای اعرافی، رئيس جامعة المصطفي و امام جمعه قم، كه به اين كار بزرگ موفق شدند، غبطه خورده ام و ما امروز از وجودشان در آموزش و پرورش هم بهره مند مي شويم.

 رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي  کشور در ادامه ضمن معرفي فعاليت هاي اين سازمان در زمينه تاليف كتب درسي و انتشار مجلات كمك آموزشي و ساير فعاليت هاي آموزشي و پرورشي گفت: در كنار اين ها ما تجربه همكاري با كشورهاي مختلف را هم داريم مثلا چند سال قبل كتابهاي درسي كشور افغانستان را از صنف (پايه) اول تا دوازدهم با همكاري صاحب نظران خودشان نوشتيم؛ هرچند بعدا مزاحمت هايي ايجاد شد و كساني كه به افغانستان كمك مي كنند دولت را در اين زمينه تحت فشار قرار دادند.

وي در همين خصوص افزود: هدف ديگر از اين همكاري اين بود كه اصطلاحات فارسي در سه كشور ايران و افغانستان و تاجيكستان را ترويج كنيم.

حجت الاسلام  والمسلمین محمديان در خصوص اهميت كار فرهنگي در پرورش تفكر انقلابي گفت: در جاهايي كه حاكميت سياسي در دست ما نيست، كار فرهنگي بهترين فرصت است و در بين كارهاي فرهنگي مناسب‌ترين كار كار آموزشي از سطوح پايين است؛ چون دانشگاه گرچه فرصت خوبي براي پرورش تفكر انقلابي است، ولي كمي دير است. معمولا روشنفکران  وقتي وارد مشغله هاي زندگي و كار مي شوند در مقابل زندگي به ركوع و سجود مي افتند و تفكر انقلابي را فراموش مي كنند؛ اما كساني كه از كودكي و نوجواني تحت تربيت اسلامي بزرگ شده اند، اين تفكر در وجودشان نهادينه مي شود.

 وي خاطرنشان كرد: توصيه من اين است كه حتي اگر در دوره دانشگاه كار مي كنيد ارتباطتان را با مدرسه قطع نكنيد. من امروز خودم را مرهون دوران كودكي و مدرسه مي دانم. كار فرهنگي را كم‌بها ندانيد و كار آموزشي را موثر بشماريد، هرچند كار فرهنگي زماني طولاني مي طلبد تا به نتيجه برسد ولي وقتي اين بذر پاشيده شد و روييد، درخت تناوري مي شود كه هميشه ثمر مي دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha