جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
جمعیت

حوزه/ مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت» سال ۶۷ را اوج رشد جمعیت دانست، یادآور شد: به اذعان رییس دفتر جمعیت میزان کاهش نرخ جمعیت ایران در آن بیست ساله اخیر در تاریخ بشر بی سابقه است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، صالح قاسمی، مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت»، امروز در همایش «حوزه و جمعیت»، در مدرسه علمیه امام صادق(ع) مشهد، جمعیت را از اصلی ترین مولفه های قدرت هر تمدنی دانست و گفت: با وجود تاکیدهاي مکرر سیستم اجرایی کشور در خصوص جمعیت، هیچ دغدغه ای در سیاست گذاران و مجریان امر اتفاق نیافتاده است.

وی با بیان این که کتاب «جنگ جهانی جمعیت» مبدل به مجموعه هفت جلدی خواهد شد، با اشاره به آمار و ارقام جمعيت ايران و نگراني هايي كه  نسبت به آینده جمعیتی کشور وجود دارد، ابراز كرد: در شمای کلی از جمعیت کشور باید دید چرا جمعیت در صحنه جهانی امروز تبدیل به یک معضل شده و نگرش سیستم جهانی در این خصوص چیست.

قاسمی با بیان این که امروز اومانیزم می خواهد تا خدا را با محوریت انسان باز تولید کند، تصریح کرد: این دیدگاه در حالی است که امروز اومانیزم قاتل حقوق بشر بوده و منشا کاهش جمعیت در جهان تلقی می شود.

مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت» با بیان این که به محض انقلاب صنعتی، نوعی جهش تکنولوژیک در غرب ایجاد شد که رشد جمعیت همراه با سبک زندگی را در زمان رنسانس تغییر داد، خاطر نشان کرد: در نگاه اومانیزمی هر مانعی برابر فردگرایی باید کنار رود.

وی افزود: با این نگرش آنان پیشرفت زیادی در فرزندآوری داشتند و در منش و رفتارهای جنسی تغییراتی را بروز دادند تا آنجا که عده زیادی این تغییر رفتار و فرزندآوری را انقلاب جنسی می دانستند که پس از گذشت 50 سال از این جریان بدون توجه نخبگان غربی نهاد خانواده از بین رفت و غرب از پنجره های جمعیتی عبور کرد.

قاسمی با بیان این که در چنین شرایط بحرانی امکان اصلاح رفتار فرزندآوری نبود، یادآور شد: استراتژیست ها به این اندیشیدند که یک مولفه اساسی در فرزندآوری را از دست داده و از آنجا سیاست های خود را اصلاح کردند.

مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت» با اشاره به فشار آنان در خصوص از دست رفتن فرزندآوری در جامعه اظهار کرد: آنان در این خصوص توطئه هایی را برای کنترل جمعیت جهانی به ویژه مسلمانان چیدند آنطور که با ترویج استفاده از لوازم پیشگیری از بارداری به صورت انبوه با کمترین هزینه می خواستند فرزند کمتر را نهادینه کنند.

وی با بیان این که در شرایط دفاع مقدس که از دریافت سیم خاردار نیز تحریم بودیم، این لوازم پیگشیری از بارداری به صورت انبوه به کشور وارد می شد، مقصود آنان را تغییر سبک زندگی ما دانست و بیان کرد: پس از آن، غرب به دنبال دستکاری در مواد غذایی و داروها رفت و محصولات غذایی دستکاری شده ژنتیکی را با این هدف به بازار وارد کرد که در اثر آن جمع انبوهی از مردان عقیم شدند.

سونامی ناباروری

قاسمی هنر غرب را سخن گفتن با زبان ما دانست و محوریت کدگذاری آنان را در کشور مبتنی بر همین جریان خواند و اظهار کرد: عده ای معتقدند در دهه آینده سونامی ناباروری پیش رو خواهیم داشت.

وی دیگر راهبرد غرب برای فرزندآوری کمتر ایران را راه اندازی جنگ های فرقه ای و مذهبی در تمام دنیا و تولید و انتشار ویروس ها و بیماری های اپیدمیک همچون ایدز و آنفولانزا دانست و خاطر نشان کرد: غرب با شعبده بازی های خود  در فضای امپراتوری، افراد را بمباران می کند تا مقصود خود را به کشور تحمیل کند.

مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت» سال 67 را اوج رشد جمعیت دانست و با بیان این که از سال 68 شیب جمعیت به صورت ثابت درآمده، یادآور شد: به اذعان رییس دفتر جمعیت میزان کاهش نرخ جمعیت ایران در آن بیست ساله اخیر در تاریخ بشر بی سابقه است.

جمعیت از اصلی ترین محرکه های اقتصادی کشور هاست

قاسمی،  یکی از اصلی ترین موتور های محرکه اقتصادی هر کشور را جمعیت آن دانست و تصریح کرد:  به عقیده من امروز مقوله تهدید نسل های بشری به خوبی تبیین نشده و همه باید دغدغه رهبری در این خصوص را دغدغه خود بدانند تا همه بتوانند نقش راهبردی و هدفمند در استمرار این تمدن داشته باشند.

مولف کتاب «جنگ جهانی جمعیت» گفت: امروز تمدن اسلامی سراسر دنیای اسلام را پيموده و غرب نگران پیشرفت ما در این خصوص است.

شایان ذکر است، کتاب «جنگ جهانی جمعیت» به قلم صالح قاسمی در پنج فصل تدوین شده و در کنار پرده‌برداری از توطئه‌ها و طراحی‌های دشمنان اصیل اسلام و انقلاب، به بررسی علل کاهش جمعیت، پیامدها و مرور راهکارهای افزایش منطقی جمعیت در ایران اسلامی پرداخته است.313/49

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha