به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجتالاسلام علیرضا قربانی، مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، شامگاه چهارشنبه در آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب مدارس علمیه اهواز، اظهار داشت: امروز ما در جامعهای زندگی میکنیم که علما و روحانیون که مروج فکر و اندیشه محمد و آل محمد(ص) بوده و هدف یک جوان برای ورود به حوزه علمیه خدمت به دین خدا در عصر غیبت امام زمان(عج) است.
وی ادامه داد: طلاب، پس از آن که طلاب مراحل اولیه طلبگی را طی کردند با بهرهگیری از سلاح دین و پوشیدن لباس مقدس روحانیت، جهت خدمت در شئونات مختلف دینی و فرهنگی جامعه، آماده میشوند.
حجتالاسلام قربانی، لباس روحانیت را لباس خدمت به دین، رزم فرهنگی و مقابله با توطئههای دشمنان دانست و تصریح کرد: امروز دشمنان زیادی از شرق و غرب، علیه آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی تلاش شبانهروزی میکنند تا نامی از اسلام واقعی در دل و بر زبانهای مردم باقی نماند.
وی در ادامه به پیشینه مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز اشاره کرد و گفت: این مدرسه علمیه از اوایل انقلاب توسط آیت الله موسوی جزایری افتتاح شد و تا امروز بیش از ۲ هزار طلبه تربیت و روانه جامعه داده است.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، فعالیتهای تربیتی شکل گرفته در مساجد سطح شهر و دیگر نقاط استان خوزستان را برآمده از دل این مدرسه خواند و افزود: در دوران دفاع مقدس، طلاب مدرسه، در کنار درس و بحث طلبگی، در جبهههای نبرد حاضر شده به مقابله با دشمن پرداختند.
حجتالاسلام قربانی افزود: پس از پایان جنگ نیز طلاب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در جبهه دیگری مشغول نبرد با دشمن شده و به عنوان یکی از کانونهای اصلی کار فرهنگی و تربیتی در مساجد فعالیت کردند.
وی در پایان به آثار حضور روحانیون و مبلغین در مناطق محروم خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: در جریان رصد فعالیتهای دشمن، مشخص شد که گروههای معاند در گزارشهای خود اینگونه عنوان کردهاند؛ «هرجا که روحانیت و طلاب علوم دینی مدارس علمیه فعال بودند، ما نمیتوانستیم اهدافمان را دنبال کنیم» و این نشاندهنده آثار و برکات بسیار ارزشمند مبلغین در مناطق تبلیغی است.