شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت الله نصر الله شاه آبادی

حوزه/عضو خبرگان رهبری گفت: احیاء والتزام به دین و سنت های واجب فراموش شده، مهمترین رسالت روحانیت،حوزه واحیاء این امور بزرگترین و با ارزش ترین سرمایه حوزه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» آیت الله نصر الله شاه آبادی، پیش از ظهر امروز در مراسم عمامه گذاری طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) قم ضمن تبریک ایام ولادت حضرت امیرالمؤمنین(ع)، به شئونات طلبگی اشاره کرد و گفت: مهمترین این شئونات داشتن تقوای الهی، تهذیب نفس، اخلاق و تقویت روحیه ایمان و خود باوری است.

این استاد حوزه بابیان این که تقوا و تهذیب نفس از مسائل مهمی است و علمای گذشته اهتمام جدی به این موضوع داشته اند، گفت:  طلبگی شغل مقدسی است و باید قدردان این فرصت بود، نباید فکر کنیم طلبگی کار راحتی است، بلکه کسی که سرباز حضرت ولی عصر(عج) می شود، باید بداند این مسیر سختی ها، رنج و فقر های زیادی دارد، مهم مطیع بودن است.

 آیت الله شاه آبادی گفت: اگر تصمیم گرفتیم دراین مسیر با همه مشکلات کنار بیایم و تسلیم محض خدا باشیم، آن زمان است که طلبه واقعی شده ایم؛ اگر بخواهیم فردی عزیز و با عزت در محضر خدا باشیم لازم است همه فعالیت ها و اعمال مان اضافه به حق و برای او باشد و اگر غیر او باشد، آن عمل فاسد و تباه شدنی است.

وی با بیان اینکه احیاء و التزام به دین و سنت های واجب فراموش شده مهمترین رسالت روحانیت و حوزه و این امور بزرگترین و با ارزش ترین سرمایه  روحانیت است، ابراز داشت:  مهمترین امتیاز حوزه آمر و ناهی بودن است؛ نباید از این امور غافل شد.

 آیت الله شاه آبادی بابیان اینکه احیاء  جامعه اسلامی به احیاء دین است و این امر رسالت سنگین حوزه هاست، از مشکلات موجود در جامعه به شدت ابراز تأسف کرد و گفت: جامعه اسلامی از خیلی مسائل مانند ضد ارزشها، ترویج بی اخلاقی ها، ترویج ادیان مختلف و رشوه دیگر موضوعات رنج می برد.

عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: اگر ضد ارزش ها در جامعه حیات دارد چون آمران معروف و ناهیان از منکر در خواب می باشند و کسی به سمت این واجب فراموش شده نمی رود و اگر می روند، نمی دانند چگونه آمر و ناهی باشند.

وی افزود: با سخنرانی کار درست نمی شود، عامل باشیم، درعمل ثابت کنیم مسلمانیم، دین داریم؛ کشور ما اسلامی است، شهید داده ایم.

 آیت الله شاه آبادی گفت: در قم طلاب زیادی می باشند، اما با وجود این همه طلبه، باز مسئله امر به معروف و نهی از منکر رو به فراموشی رفته واصلا خیلی ها به فکر نیستند و اگر کسی درحال انجام وظیفه است حمایت ها صورت نمی گیرد.

این استاد حوزه عنوان کرد: طلبه نشدیم که تنها درس بخوانیم، درخواب غفلت باشیم  و ندانیم در گوشه گوشه شهر و روستا ها چه خبر است؛  طلاب در عین حال که خود سازی می کنن،د فرد سازی و جامعه سازی، فرهنگ سازی کنند؛ نسبت به منکرات و زشتی ها بی تفاوت نباشند؛ نگویند به من چه ؟ کسی دیگری این کار را انجام خواهد داد؛ همه آمر و ناهی باشیم.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • ali IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
    0 0
    رییس جمهور ، شهردار ها:این پست و مقام یک امانت الهی است(هزینه های دولت، ارثیه هیچ مسوولی نیست و...) . او و بقیه کارکنان، خدمتگذار مردم هستند. باید مسوول مربوطه این را عملا ثابت کند. مردم هم ضمن اجرای وظایف دینی خود ، باید در تمام ساخت و سازها و افتتاح مکان های عمومی شرکت داشته و مراحل انجام آنرا نظاره کنند..... اشگال و اصلاح قانون را باید مجری قانون فورا به مجلس گزارش دهد .... اگر نکرد........