یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
دالیت‌های هند اعلام کردند که به دین اسلام درمی‌آیند

حوزه/در پی ادامه حملات و شقاوت‌ها علیه دالیت‌های هند در اورتار پرادش، نزدیک به ۵۰۰ تن از آنان تصمیم گرفته‌اند که به دین اسلام درآیند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، قوم دالیت‌ها اورتار پرادش واقع در هندوستان تهدید کرده‌اند در صورتی که حملات و شقاوت‌ها علیه آنان کاهش نیابد به دین اسلام می‌گروند. در ماه می 2017 این گروه با برگزاری تظاهراتی خشم خود را از وضعیت نامناسب زندگی و حملات بی‌رحمانه علیه مردمشان ابراز داشتند. گفته می‌شود در همین راستا روز گذشته حدود 50 تن از اعضای دالیت‌ها تاکنون مسلمان شده‌اند. آن‌ها دیروز بت‌های راما، گانش و دیگر خدایان هندو را به رودخانه برده و به عنوان نمادی از خداحافظی با هندویسم، خدایان‌شان را در رودخانه انداختند. این گروه اعلام کردند که در پی افزایش حملات و بی‌رحمی‌ها علیه آنان در ایالت به ویژه ساحارانپور، نزدیک به 500 تن از آنان تصمیم دارند به دین اسلام درآیند.
تظاهرکنندگان همچنین اعلام کردند که قصد دارند مسجد باربری را نیز از نو بازسازی کنند. دالیت‌ها در بخش‌های مختلف اورتار پرادش مورد حملات قرار می‌گیرند و عاملان این حملات توسط دولت ایالتی محافظت می‌شوند.
در این میان وزیر امور اقلیت‌ها در اوتار پرادش، خواستار متوقف ساختن جنایات علیه اقلیت‌ها به ویژه مسلمانان در منطقه سامبال شد. گفته می‌شود در حمله‌ای که 8 می امسال رخ داد عده‌ای از هندوها به 55 خانواده مسلمان در روستای ناندرالی در این منطقه حمله کرده، آنان را مجبور به مهاجرت نمودند و خانه‌هایشان را به آتش کشیدند.


دالیت‌ها چه کسانی هستند؟
دالیت به معنای زمین‌خورده یا ستم‌دیده در جنوب آسیا، نامی است سیاسی که به کسانی در نظام طبقاتی آیین هندو گفته می‌شود که غیرقابل لمس یا نجس می‌باشند. دالیت همین‌طور به صورت عام، تمام قبایل و گروه‌هایی را که در طول تاریخ به علت‌های مختلف از جامعه مستثنی شده و از حقوق برابر برخوردار نبوده‌اند، دربرمی‌گیرد. عمل «نجس دانستن»  بصورت رسمی در قانون اساسی هند در سال 1950 منع شده است، اما در عمل دالیت‌ها هنوز در معرض شکل‌های بی شمار تبعیض و محرومیت اقتصادی و اجتماعی قرار دارند. آنها نه تنها از دسترسی به دارایی های عمومی ( آب و زمین ) منع شده‌اند که از فرصت های برابر در کار و تحصیل نیز بازمانده‌اند. کوشش دالیت ها برای اثبات حقوق شان، اغلب با مقاومت شدید کاست‌های بالاتر روبرو شده است و به کشتار و تجاوز و دیگر سبعیت ها انجامیده است. بر مبنای آمارهای دولتی تخمین زده می شود که یک میلیون نفر دالیت به کار دستی مشغول هستند. آنها توالت های عمومی را تمیز می کنند و حیوانات مرده را جابجا می کنند. 80% دالیت ها در مناطق روستایی زندگی می‌کنند و 86% آنها فاقد زمین کشاورزی هستند. تنها 37% آنها با سواد هستند. روزانه سه زن دالیت مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و در هر 18 دقیقه یک جرم علیه دالیت‌ها به وقوع می‌پیوندد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha