به گزارش خبرنگار خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلیمن حمیدملکی در ششمین هم اندیشی اساتید مصاحبه و مشاوره حوزه ها و مدارس علمیه قم و استان اصفهان در مدرسه علمیه ملاصادق اظهارداشت: کارمصاحبه و مشاوره در صورتی مفید فایده خواهد بود که همراه با تجربیات اساتید بوده و با یکدیگر متصل باشد.
مدیر مرکز تخصصی تفسیر با بیان اینکه بحث های زیادی درباره امر مصاحبه وجود دارد، افزود: در پروسه مصاحبه اختلاف نظرهای جدی وجود دارد که ما در مصاحبه به دنبال چه چیزی و چه کسی هستیم؟ در مقام عمل غالباً دنبال آن هستیم که صلاحیت افراد برای ورود به حوزه محرز گردد و اینکه داوطلب فرد سالمی بوده و ورودش به حوزه بلامانع است، اما اینکه داوطلب ورود به حوزه استعداد و تحمل این بار سنگین را دارد یا خیر در این فضا و مصاحبه مشخص نمی شود.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی ادامه داد: در خصوص مصاحبه و سنجش دانشگاهیان بحث های دیگری است و داستان آن ها بسیار متفاوت تر از دیگران است، بطوریکه 9 سال توفیق خدمت به این عزیزان را حوزه علمیه دارم، لذا می طلبد یک نشست و هم اندیشی جدا گانه ای با دانشجویان داشته باشید و اینگونه نباشد، وقتی برای مصاحبه پرونده ها را می خوانیم، چند پرونده سیکل با یک پرونده دانشگاهی یکی نباشد و می طلبد در تریبت بندی داوطلبان به این مساله دقت بیشتری شود.
مدیر مدرسه علمیه امام کاظم (ع) در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه متاسفانه برخی مواقع اشکال از خود ما نیز می باشد، تصریح کرد: از دیرباز تا کنون جامعه از حوزه انتظارات و توقع دارد که با تربیت نخبگان دینی نسبت به پاسخگویی به دغدغدهای دنیوی و اخروی آنان پاسخگو باشیم، لذا این مهم باید از خشت اول با دقت و تخصصی تر مورد ارزیابی اساتید قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: امروز بیشترین زحمت و مشقت را مدیران مدارس سطح یک دارند؛ چرا که ما با یک اغماض و نادیده گرفتن چه بسا مصائب مختلفی را در طول دوران تحصیلی رغم می زنیم، لذا می طلبد مصاحبه کنندگان با دقت نظر بیشتری این رسالت را انجام دهند.
انتهای پیام 313/17