جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ |۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 19, 2024
مرتضی نجفی قدسی

حوزه/ تاریخی را که دشمنان ملت ایران بنویسند، قطعا صادقانه نخواهد بود؛ چرا که آنها سعی می کنند حقایق تاریخی را وارونه جلوه دهند و راه طی شده علمای مجاهد ما را به غلط ترسیم می کنند، تا نسل آینده از ادامه آن راه صحیح باز بماند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، سومین ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی با حضور حضرت آیت الله نوری همدانی، آیات حسینی بوشهری، مقتدایی، غروی و جمعی از اساتید حوزه برگزار شد.

مرتضی نجفی قدسی دارالقرآن علامه طباطبایی در ابتدای سخنان خود از حضور مراجع عظام تقلید و علما و اساتید گرانقدر حوزه و شرکت در ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی (ره) تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: اخیرا گفته می شود آمریکا و سازمان سیا بخشی از اسناد محرمانه کودتای 28 مرداد ایران که منجر به سقوط دولت دکترمصدق شد را منتشر کرده و در فضای مجازی فیلمی دست به دست می شود که آیت الله کاشانی به همراه سپهبد فضل الله زاهدی سردسته کودتاچیان پس از دستگیری دکترمصدق وارد خانه وی می شود و با این اقدام حمایت خود را از سرنگونی مصدق و کودتاگران آمریکایی اعلام می کند؛ و یا عکسی را منتشر کرده اند که محمدرضا شاه پهلوی به عنوان تشکر از این همراهی، در حال بوسیدن پیشانی آیت الله کاشانی است.

وی تصریح کرد: طرح این گونه مسائل که صددرصد خلاف واقع است و به عنوان اسناد سازمان سیا منتشر می شود، حاکی از برنامه ریزی دشمنان برای متزلزل کردن اعتقاد مردم ایران نسبت به پیشگامان عرصه جهاد و مبارزه است.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی افزود: آیت الله کاشانی که رهبری مبارزات مردمی را در نهضت ملی شدن صنعت نفت داشت، با رژیم شاه که عامل دولت انگلیس بود و با آمریکا که به عنوان استعمارگر جدید پا به عرصه گذاشته بود، مبارزه و مخالفت می کرد.

نجفی قدسی تصریح کرد: ضعف مرحوم دکترمصدق در این بود که فریب آمریکایی ها را خورد و به آنها اعتماد کرد و دولت خود را از پشتیبانی آیت الله کاشانی و نیروهای مذهبی بی نیاز دید و همان آمریکا از پشت به او خنجر زد و کودتای 28 مرداد را برای او طراحی کرد .

وی اضافه کرد: اسناد تاریخی حاکی است که آیت الله کاشانی خطر وقوع کودتا را پیش بینی کرده بود و این مهم را طی نامه ای به دکتر مصدق متذکر می شود، ولی وی در جواب، خود را مستظهر به حمایت از ملت می داند و با بی اعتنایی حاضر نشد دعوت به همکاری با آیت الله کاشانی را بپذیرد.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی افزود: اینها نمونه ای از نقل وارونه تاریخ است که با هدف ایجاد بدبینی در مردم و دوست داران انقلاب مطرح می شود تا ما را از اسوه های مبارزاتی مان جدا و در حقیقت بنیان های انقلاب را سست کنند و تمام این مبارزات را نقش آفرینی دشمنان تلقی کرده و از ادامه این تفکر انقلابی و استمرار آن باز بمانند.

نجفی قدسی در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت شهید آیت الله سید حسن مدرس اشاره کرده و گفت: این شهید بزرگوار که الگوی مبارزاتی حضرت امام خمینی(رض) است و معظم له مکرر در سخنرانی های مختلف از این عالم بزرگوار یاد کرده اند، در چنین روزی یعنی 27 ماه رمضان 1357 هجری قمری به دست دژخیمان رضاخان، مظلومانه به شهادت رسید، گرچه سالگرد شهادت ایشان را همواره در دهم آذرماه به شمسی برگزار می کنند، ولی شایسته است در ماه رمضان نیز از ایشان که شهید رمضان بوده ، یاد و تجلیل بشود.

وی افزود : امام خمینی(ره) که از دوران جوانی شیفته مرحوم مدرس بود و با ایشان دیدارهایی هم داشته، پیوسته از مبارزات شهید مدرس با استبداد رضاخانی و استعمار انگلیس و روس و قدرت های شرق و غرب سخنان به میان آورده و حتی در وصیتنامه خود نیز به کلامی از مرحوم مدرس اشاره می کند و از این عالم مجاهد به عنوان روحانی متعهد پاک سیرت و پاک اندیشه یاد می کند.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی اضافه کرد : امام خمینی(ره) معتقد به حضور علمای بزرگ در عرصه سیاست بود و فرمودند: "علمای ما در طول تاریخ این طور نبود که منعزل از سیاست باشند، مسئله مشروطیت یک مسئله سیاسی بود و بزرگان علمای ما در آن دخالت دخالت داشتند، تاسیس اش کردند، مسئله تحریم تنباکو یک مسئله سیاسی بود و میرزای شیرازی (ره) این معنا را انجام داد، در زمان های اخیر هم مدرس ، کاشانی سیاسی بودند و مشغول کار بودند" .

نجفی قدسی در پایان به لطیفه ای از خاطرات مربوط به شهید مدرس اشاره کرد و گفت: نقل است روزی یکی از نمایندگان مجلس به خانه شهید مدرس آمده بود تا با همدیگر به مجلس شورای ملی بروند، مدرس لباسش را می پوشد و آماده رفتن می شود که آن نماینده می گوید: آقا دگمه یقه پیراهن شما باز است، مرحوم مدرس نگاهی می کند به آن نماینده و می گوید: نماینده مجلس باید به فکر دروازه های مملکت باشد که باز است، نه به فکر یقه پیراهن من!

انتهای پیام/313/33

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha