یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت الله اعرافی و ابراهیم رحیم پور معاون وزارت امورخارجه

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: حوزه علمیه به مسئولیت خود نسبت به مسائل بین المللی آگاه است و در این زمینه، هیچگونه محدودیت و مانعی برای همکاری با وزارت امور خارجه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، آیت الله اعرافی عصر امروز در دیدار ابراهیم رحیم‌پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به همراه محسن محمدی، سفیر کشورمان در تایلند و میانمار  که در قم برگزار شد،با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، به معرفی جامعه المصطفی پرداخت و خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی در یک دهه گذشته دارای حرکتی نظامند و پرشتاب، بر اساس برنامه های طراحی شده میان مدت و بلند مدت بوده است.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به ظرفیت های ارزشمند جامعه المصطفی العالمیه و طلاب و دانش آموختگان غیرایرانی آن، خاطرنشان کرد: ظرفیت های پیش روی جامعه المصطفی دارای قابلیت توسعه و عمق بخشی بیشتری است و می تواند در راه منافع ملی و نشر گفتمان انقلاب اسلامی، نقشی موثرتر نیز ایفا نماید.

وی ضمن اعلام آمادگی جامعه المصطفی برای تعامل بیشتر با وزرات خارجه جمهوری اسلامی ایران، بخشی از اهداف و دستاوردهای المصطفی در عرصه های مختلف علمی و آموزشی را تشریح نمود.

آیت الله اعرافی با اشاره به طراحی های صورت گرفته در بخش بین الملل حوزه علمیه به منظور تقویت رویکرد بین المللی حوزه و درک و واکنش بهتر نسبت به تحولات جهانی، اظهار داشت: حوزه علمیه به مسئولیت خود نسبت به مسائل بین المللی آگاه است و در این زمینه، هیچگونه محدودیت و مانعی برای همکاری با وزارت امور خارجه وجود ندارد.

رئیس المصطفی در پایان با اشاره به سابقه حضور نمایندگی جامعه المصطفی در کشور تایلند، خواستار تعامل بیشتر سفارت جمهوری اسلامی ایران برای گسترش فعالیت های علمی و برپایی گفتگوی میان علمای اسلام و بودیسم در این کشور شد.

در ادامه این دیدار،رحیم پور ضمن قدر دانی از تلاش های موثر جامعه المصطفی در خارج کشور، به ارائه گزارشی از تحولات مهم منطقه به ویژه اوضاع میانمار پرداخت و تلاش های دولت برای دفاع از مسلمانان روهینگیا را برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از موضع گیری قاطع مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به وقوع نسل کشی در غرب میانمار، سایر کشورها و مجامع بین المللی نیز با قاطعیت بیشتری در این مساله وارد شدند و موضع گیری کردند.

معاون آسیا اقیانوسیه وزارت امور خارجه از پیشنهاد انجام دور سوم گفتگوی دینی میان علمای مسلمان و بودائیان منطقه استقبال کرد و اظهار امیدواری کرد این ابتکار گام موثری در ایجاد آرامش و همزیستی مسالمت آمیز در منطقه باشد.

خاطرنشان می شود: معاون وزیر خارجه در سفر یک روزه خود به قم، در ملاقات با آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی، گزارشی از آخرین تحولات منطقه به ویژه میانمار را ارائه کرد و از رهنمودهای مراجع عظام بهره مند شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha