حجت الاسلام باقر محمدی سرشت، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان با اشاره به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر آتش به اختیار بودن نیروهای انقلابی و ارزشی ابراز داشت: آتش به اختیار به معنی اقدام به موقع، بدون سپری کردن تشریفات اداری است.
وی ادامه داد: در برخی از مواقع شرایطی پیش می آید که یا زمان از دست رفته و یا متصدیان امر به کار ها حاشیه ای مشغول هستند که در این صورت اقدام به موقع مردم را می طلبد.
استاد حوزه علمیه استان همدان تصریح کرد: درمواقع آتش به اختیار دیگر فرصت اجازه گرفتن از مسؤول بالا دستی نیست، بلکه اقدام به موقع و تلاش جدی را طلب می کند، البته این مسأله به معنی بی نظمی و بی قانونی نیست، بلکه تدبیری به هنگام و قانونی بوده که در جهت اصلاح مشکلات جامعه به کار برده می شود.
حجت الاسلام محمدی سرشت گفت: هدف مقام معظم رهبری از عنوان آتش به اختیار، مسایل فرهنگی بوده که با توجه به جنگ فرهنگی که درگیر آن هستیم نباید منتظر مسؤولان و متصدیان امر فرهنگ بود و انقلابی عمل کنیم.
وی تصریح کرد: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری در مورد فعالیت های فرهنگی باید با ترسیم نقشه راه مدون و متناسب با نیازهای روز در راستای رشد و تعالی جامعه تلاش جدی کنیم.
استاد حوزه علمیه استان همدان بیان داشت: رسالت حوزه های علمیه صیانت از ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب است که انتظار می رود که با تلاش جدی و مستمر در جبهه جهاد فرهنگی در خط مقدم حضور داشته باشند.
وی در پایان افزود: حوزه های علمیه باید ار تریبون هایی که در دست دارند در جنگ نرم، آتش به اختیار عمل کرده تا مانع جدی برای اجرای برنامه های خصمانه دشمنان باشند.