جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ |۱۸ رمضان ۱۴۴۵ | Mar 29, 2024
معاون پژوهشی

حوزه/ معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: طبق دستورالعمل ها و آیین نامه ها، در هیچ یک از انتخاب برترین های پژوهشی محدودیت انتخاب برتری نداریم و هر پژوهشکده یا هیئت علمی و محققی که بتواند امتیازهای مد نظر را کسب کند، به عنوان برتر انتخاب خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه ، حجت الاسلام و المسلمین محمد هادی یعقوب نژاد در گفت و گویی با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت:معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، فعالیت‌های متنوعی را از جمله عملیات پژوهش را در این پژوهشگاه بر عهده دارد یعنی پژوهشی که انجام می شود باید از جنبه های مختلف مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد تا محصولی که توسط هیئت علمی، محققان و همکاران علمی ما در این مرکز علمی بزرگ، تدوین می‌شود به درستی تهیه و برای جامعه علمی منتشر شود. 

وی گفت: یکی از کارهای اساسی که در معاونت پژوهشی صورت می‌گیرد بررسی ارزیابی فرآیندی آثار ارسالی از پژوهشکده‌ها و مراکز بود که آیا با دستورالعمل‌ها انطباق داردیا خیر؟

معاون پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تصریح کرد: از آذر ۹۷ تا آذر ۹۸ تعداد ۷۶ اثر از این جهت بررسی شده. یکی از کارهایی که انجام شده بررسی گزارش عملکرد ماهانه اعضای هیئت علمی و محققان رسمی است.

وی با بیان این که یکی از کارهای مهم این معاونت، بررسی فعالیت‌های پژوهشی اعم از اعضای محترم هیئت علمی و محققان رسمی است افزود: این روند ماهیانه و به صورت منظم برای ۱۴۲ هیئت علمی و محقق انجام می شود. کنترل بررسی قراردادهایی که با محققان یا با ناظران بسته می‌شود و همچنین متمم تحقیق‌های پروژه ای از دیگر خدمات پژوهشی مورد انجام  در این معاونت است.

حجت الاسلام و المسلمین یعقوب نژاد  اظهار داشت:همزمان با هفته پژوهش در ۵ محور بررسی جهت انتخاب برترین‌های پژوهش بین 12 مرکز و پژوهشکده‌، 33 گروه فعال و همچنین بین ۱۴۲ محقق و هیئت علمی در بخش‌هایی مثل وضعیت علمی و وضعیت تعاملی صورت می‌پذیرد.

 وی با اشاره به این که  طبق دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه ها در هیچ یک از این موارد محدودیت انتخاب برتری نداریم. هر پژوهشکده یا هیئت علمی و محققی که بتواند امتیازهای مدنظر را کسب کند به عنوان برتر انتخاب خواهد شد. 

معاون پژوهشی  پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در خصوص انتخاب نشریات برتر این پژوهشگاه نصریح کرد:مجلات ، نیز  از این جنبه  بررسی می‌شوند که طبق آئین نامه ای که وجود دارد. ۱۷ مجله در ارزیابی قرار گرفتند و از میان این ها مجلاتی برتر شدند. اما اینکه از میان مجلات، از میان پژوهشکده‌ها، از میان اعضای هیئت علمی و محققان، از میان گروه ها چه کسی برتر هست در روز انتخاب برترین ها، اعلام خواهد شد.

وی افزود:در بخش نظارت بر عملیات پژوهش ۱۶۴۲ دستور پرداخت، بیش از ۱۰۰ فرم از شناسه‌های موظفی هیئت علمی و بیش از 30 سمینار پروژه بررسی و تعیین تکلیف شدند.

حجت الاسلام و المسلمبن یعقوب نژاد اظهار داشت: علاوه بر ارتباطاتی که با مجموعه‌های بیرونی اعم از وزارت علوم، مؤسسات پژوهشی هم طراز داشتیم، با بخش‌های مختلف کشوری و داخل قم نیز ارتباطات داشتیم‌، با بخش های مختلف کشوری و داخل قم نیز ارتباطات برقرار کردیم.

وی اهتمام نسبت به مسئله محوری را از موضوعات  بسیار مهم دانست که همواره مد نظر بوده است و خاطر نشان کرد:از طریق ارتباط با قطب های فکری و فرهنگی که ۱۴۷ برنامه در سال جاری از برنامه پیشنهادی پژوهشکده ها بوده که به این قطب‌ها ارجاع شده و وضعیت پیشرفت ۴۱۱ پروژه از پروژه های قطبی، پیگیری و بررسی شده که این‌ها از بحث های اهتمام به مسئله محوری است که در این مجموعه صورت گرفته است.

313/32

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha