به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از مازندران، خانم فاطمه صغری طالبزاده در کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در مدرسه علمیه الزهرا(سلامالله علیها) ساری بیان کرد: تلاش برای ایجاد اقتصاد مقاومتی و محقق شدن منویات رهبر معظم انقلاب از جمله اموری است که حوزههای علمیه نباید نسبت به آن بیتوجه باشند و در این راستا استفاده از ظرفیتهای طلاب در ایجاد مشاغل خانگی یکی از راههای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: در حاشیه این کارگاه، طلاب محصولات خود را در قالب نمایشگاه اقتصاد مقاومتی عرضه کردند تا ضمن آشنایی اساتید و سایر طلاب با عرصه فعالیتهای آنها، زمینه بازار فروش محصولات فراهم شود.
امانی، کارشناس اقتصادی هم در این برنامه اعلام کرد: بِرَند سازی، نوع بستهبندی کالا، نگاه به رقبا، اطلاعات روی بسته کالای تولیدشده، کیفیت محصول تولیدشده، کمیت و قیمت فروش از جمله مواردی است که یک تولیدکننده واقعی باید به آن توجه داشته باشد.
عمویی، استاد دانشگاه نیز در این کارگاه اظهار کرد: تبیین اقتصاد مقاومتی و تولید مستقیم مقاومتی با توجه به نقشهای قشر هدف دوبعدی است که همه افراد در راستای تحقق این امر میتوانند کار کنند.
وی افزود: در راستای اجرایی شدن محتوای این کارگاه، باید در فضای مجازی گروهی تشکیلشده و همه اساتید بهصورت مجازی به تدریس مباحث اقتصاد مقاومتی بپردازند.
کارگاه اقتصاد مقاومتی با حضور کارشناسان اقتصادی و همچنین خانم محمد جانلو کارآفرین نمونه کشوری، در مدرسه علمیه الزهرا(سلامالله علیها) ساری برگزار شد.
انتهای پیام۳۱۳/۴۸