پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
تصاویر/ سفر آیت الله رئیسی به خراسان شمالی

حوزه/ رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: وجه مشترک میان شهید حاج قاسم سلیمانی و آیت الله مصباح یزدی دفاع آنان از رکن رکین انقلاب یعنی ولایت فقیه بود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، امروز در جلسه شورای عالی مسئولان قوه قضائیه، با گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و اربعین شهادت دکتر محسن فخری زاده و تسلیت ارتحال عالم مجاهد و حکیم متاله آیت الله مصباح یزدی، اظهار داشت: آیت الله مصباح یزدی در عمر بابرکت خود تلاش ها و اقداماتی داشتند که شاید برترین و جامع ترین سخن در این باب، اوصافی بود که مقام معظم رهبری در پیام تسلیت درگذشت این عالم ربانی به آنها اشاره داشتند. 

رئیس قوه قضاییه افزود: در دوره ای که موضوع تمدن اسلامی محوریت دارد و تربیت چهره های عالم، تمدن ساز و مهذب بسیار ازشمند است، آیت الله مصباح یزدی اقدامات بسیار اثربخشی را در زمینه های کادرسازی برای بخش های مورد نیاز به ویژه در حوزه های معلمی و استادی در تبیین معارف دینی، دفاع جانانه و نظریه پردازی دقیق در دفاع از رکن رکین «ولایت فقیه» و همچنین شاگردپروری و ساختن عالمان مهذب و انقلابی انجام داد.

وجه مشترک آیت الله مصباح یزدی و حاج قاسم

 رئیسی، وجه مشترک آیت الله مصباح یزدی و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را دفاع از رکن رکین انقلاب اسلامی یعنی ولایت فقیه دانست و گفت: آیت الله مصباح یزدی در حوزه علمی با تمام وجود پای دفاع از ولایت فقیه بود و حاج قاسم سلیمانی در حوزه عملی و میدان داری و مجاهدت در اجرای فرمان ولی، مدافع ولایت فقیه بود.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دشمنان امروز به نام تمدن وحشی گری را در عالم گسترش می دهند، تاکید کرد: حاج قاسم سلیمانی در مسیر از بین بردن توحشی که مدعیان تمدن در عالم به منطقه و مردم تحمیل کردند، به شهادت رسید.

وی، ایجاد کردن داعش، القاعده و گروهک های تکفیری را نمادهایی از توسعه وحشی گری در عالم توسط دشمنان دانست و گفت: وحشی گری ها و جنایاتی که داعشی ها در منطقه مرتکب آن شدند، توسط شهیدان سلیمانی، المهندس و دیگر مجاهدان این عرصه پایان پذیرفت تا انشاءالله زمینه برای تمدن نوین اسلامی هر چه بیشتر فراهم شود.

مردم عراق اخراج آمریکایی ها را فریاد زدند

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به راهپیمایی گسترده روز گذشته مردم در عراق، گفت: آنچه روز گذشته مردم عراق در میدان التحریر فریاد زدند، فریاد اخراج آمریکایی ها بود که هم مجلس عراق آن را تصویب کرده است و هم مسئولان و مردم عراق مصمم هستند که این مهم هرچه زودتر انجام شود.

 رئیسی با بیان اینکه مردم عراق با تمام وجود خواستار گرفتن انتقام شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و اخراج آمریکایی ها از کشورشان هستند، تصریح کرد: داغ شهادت شهید سلیمانی و ابومهدی و دیگر شهدای جبهه مقاومت و همچنین روحیه مطالبه گری و انتقام جویی از آمریکا و پیگیری اخراج آنها از منطقه، هرگز به سردی نمی گراید.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه خداوند متعال آن بیداری و بیدارگری که در خون شهدای کربلا قرار داده بود را در خون مطهر حاج قاسم سلیمانی هم قرار داده است، تصریح کرد: امروز نه فقط مردم منطقه ما بلکه همه مردم جهان، حاج قاسم سلیمانی را به عنوان نماد امنیت ساز و مبارزه با تروریسم در منطقه می شناسند و این سوال جدی وجود دارد که چرا کسانی که مدعی حقوق بشر و مبارزه با تروریسم هستند، نماد مبارزه با تروریسم در عالم را ترور می کنند؟

 رئیسی با تاکید بر این نکته که نمی شود از یک طرف فریاد مبارزه با تروریسم را سر داد و از طرف دیگر نماد مبارزه با تروریسم در عالم را ترور کرد، گفت: ان شالله قدردان خون مطهر این شهدا و پیگیری کننده کیفر عاملان و آمران این جنایت هولناک باشیم.

اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده را ندیدند

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عکس العمل اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر نسبت به یک قصاص که در یکی از شهرهای کشورمان انجام شده است، عنوان کرد: آنها ما را به پایبندی به قوانین بین المللی توصیه کردند و در اینجا سوال من از اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر این است که در زمان ترور شهیدان فخری زاده و سلیمانی این قوانین بین المللی کجا بودند و چرا با استناد به همین قوانین، این تروریسم های دولتی و رسمی آمریکایی و صهیونیستی را محکوم نکردند؟

 رئیسی افزود: سوال ما از اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر این است که در زمانی که خانه ها در یمن بر سر کودکان خراب می شود و هنگامی که زمین های مردم در فلسطین غصب می شود و در آنها شهرک سازی صورت می گیرد و مردم به خاک و خون کشیده می شوند، این قوانین بین المللی کجا هستند که برای محکومیت عاملین این جنایت ها به آنها استناد نمی شود؟

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: سوال جدی همه حقوق دانان، قضات و دغدغه مندان جهان این است که چرا قصاصی که با حکم قانونی و مستند بر احکام نورانی اسلام صادر شده است موجب عکس العمل اتحادیه اروپا می شود و در مقابل، نسبت به جنایات هولناک و ترورهایی که رسما هم اعلام می شود، هیچ دَمی از ناحیه اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر برنمی آید و سخنی شنیده نمی شود؛ این دوگانگی جای تعجب و شگفتی است.

وی با بیان اینکه مجموعه هایی نظیر کمیساریای حقوق بشر برای دفاع از جریان ظالم و جریان سلطه ایجاد شدند و اساسا برای دفاع از حقوق انسان ها مسئولیتی ندارند، تاکید کرد: توصیه ما به اتحادیه اروپا و کمیساریای حقوق بشر این است که اگر به خدا و مبدا و معاد اعتقاد ندارند، به انسانیت خودشان یا حداقل به میثاق های بین المللی و مصوبه های سازمان ملل پایبند باشند.

تحقق «ما می توانیم» در تولید واکسن کرونا 

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنان خود، تست واکسن کرونا را یک اقدام ارزشمند دانست و گفت: در وهله اول باید از مقام معظم رهبری تشکر کنم که این میدان را به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و پژوهشگران و دانشمندان دادند تا آنها جلوه ای از «ما می توانیم» را به منصه ظهور برسانند.

 رئیسی ضمن تقدیر از پژوهشگران و داوطلبان تست واکسن کرونا گفت: امروز در میان ناباوری بسیاری از افراد در جهان، پزشکان، پژوهشگران و دانشمندان ایران اسلامی موفق به تولید واکسن کرونا شدند و هم اکنون شاهد هستیم که عده زیادی برای تست واکسن کرونا در نوبت هستند.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: این آمادگی ها نشان دهنده این است که ما هم نسبت به کار ایرانی اعتماد داریم و هم حاضریم تن خود را در این کار بگذاریم تا جان مردم را نجات بدهیم.

وی همچنین تولید واکسن کرونا در کشورمان را دلیلی بر شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا دانست و با اشاره به مقاله یکی از تحلیلگران آمریکایی که رسما در آن گفته شده بود «ترامپ در فشار حداکثری به جمهوری اسلامی دچار شکست قطعی شده است»، اظهار داشت: آمریکا ما را در زمینه بنزین تحریم کرد اما ما امروز با ستاره خلیج فارس، صادر کننده بنزین هستیم و به همین دلیل جا دارد ما از سپاه و همه عزیزانی که در این زمینه افتخارآفرینی کردند، تشکر کنیم؛ ما نشان دادیم در هر زمینه ای که با اراده وارد شویم می توانیم تمام فشارها و تحریم ها را خنثی کنیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به راهبرد خنثی سازی تحریم ها گفت: باید تمام کسانی که در حوزه های پولی و مالی، تولید، واردات و صادرات فعالیت می کنند بدانند راهبرد خنثی سازی تحریم ها راهبردی است که جواب داده و جواب خواهد داد.

رئیسی با تاکید بر این نکته که سخن گفتن از مذاکره با پیمان شکنان و پالس های این چنینی، سخن ملت ایران نیست، افزود: بهترین کار و اقدام برای ناامید و مایوس کردن دشمن، صرفا پایبندی به داشته ها و نیروهای جوان و برومند و فرهیخته خودمان است.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: راهکار برون رفت از مشکلات در کشور ما، توجه به جهش تولید و اقتصاد مقاومتی و تولید واکسن و ماسک برای مقابله با کرونا دانست و با اشاره به مشکلات کشور در روزهای اول شیوع کرونا در زمینه کمبود ماسک گفت: امروز ما نه فقط تولیدکننده ماسک بلکه صادرکننده این کالا به دنیا هستیم.

لزوم اصلاح مصوبه شورای رقابت

حجت الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این جلسه از ارائه پیشنهادهای این سازمان برای اصلاح مصوبه شورای رقابت برای افزایش پلکانی قیمت خودرو خبر داد و گفت: مصوبه شورای رقابت موجب افزایش قیمت خودرو خواهد شد که ما همچنان بر لزوم اصلاح آن تاکید داریم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به قم برای بازدید از شهرک صنعتی این شهرستان و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی گفت که پیمانکار پروژه تصفیه خانه قم که باید سال 95 بهره برداری می شد اما با 80 درصد پیشرفت به دلیل اهمال پیمانکار متوقف شده بود، خلع ید شده و با انتصاب پیمانکار جدید مقرر شد این پروژه تا 8 ماه آینده تکمیل شود که در صورت بهره برداری از آن، آب شرب قم و برخی شهرهای دیگر از جمله خوانسار و سلفچگان تا 25 سال آینده تامین خواهد شد.

حجت الاسلام درویشیان درباره آلودگی هوا در کلانشهرها به ویژه تهران نیز اعلام کرد: قانون هوای پاک مصوب سال 96، وظایف وزارتخانه ها و دستگاه ها را در این زمینه مشخص کرده و ما 15 علت موثر در این زمینه را بررسی و ترک فعل مسئولان مربوطه در انجام قانون را احصاء و به مجلس اعلام کردیم.

نباید در برابر نقض حقوق عامه سکوت کرد

رئیس قوه قضائیه در واکنش به گزارش رئیس سازمان بازرسی و گزارش دادستان کل کشور در این زمینه تصریح کرد: هوای پاک و محیط زیست از حقوق عامه است و آلودگی هوا از معضلاتی است که کشورمان هر چند وقت یک بار در یک استان یا به صورت سراسری درگیر آن می شود.

وی افزود: قانون هوای پاک وظایفی را برای مسئولان و دستگاه های مختلف مشخص کرده و معلوم می شود وقتی با این معضل مواجه می شویم مسئولی کم کاری و ترک فعل کرده است که نباید نسبت به این موضوع ملاحظه کرد چون مردم ضرر می کنند.

رئیسی با تاکید بر اینکه نباید در برابر نقض حقوق عامه سکوت کرد و اجازه داد مردم به خاطر ترک فعل برخی مسئولان و عدم اجرای قانون آسیب ببینند، به دادستان کل کشور تاکید کرد موضوع را با جدیت از طریق معاونت حقوق عامه پیگیری کند.

تخلف برخی دفترخانه ها در دریافت تعرفه مالیات بر ارزش افزوده

دکتر خداییان، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در واکنش به گزارش رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه مبنی بر تخلف برخی دفترخانه ها در دریافت تعرفه مالیات بر ارزش افزوده و همچنین استنکاف از پرداخت این ارقام به خزانه، اعلام کرد با برخط شدن قریب الوقوع پرداخت ها در دفاتر اسناد رسمی سهم دستگاه های ذی ربط به صورت برخط به حساب شان می رود و پولی در دفاتر باقی نمی ماند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha