چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
منشور حوزه مقام معظم رهبری راهبرد حوزه علمیه در صد سال آینده است

حوزه/ آیت‌الله دری نجف آبادی در نشست علمی آیت‌الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی(ره) گفت: منشور حوزه مقام معظم رهبری راهبرد حوزه علمیه در صد سال آینده است و ما باید برای تحقق آن از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست علمی آیت‌الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی رحمة الله علیه با ارائه آیت‌الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و با حضور اساتید حوزه علمیه در محل برگزاری همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم در مدرسه امام کاظم علیه السلام قم در حال برگزاری است.

آیت‌الله دری نجف آبادی بیان کرد: از برکات حوزه علمیه قم تربیت شاگردانی مانند امام‌ خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید است که در صد سال اخیر آثار و برکات زیادی را برای جهان اسلام به ارمغان آوردند.

مشروح خبر پس از پایان نشست به اطلاع خواهد رسید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha