دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
گرامی‌داشت اولین سالگرد شهدای خدمت با مشارکت گسترده مردم

حوزه/ سعید اوحدی در نشست خبری به تبیین سیاست ها، اهداف و برنامه های شاخص گرامی‌داشت شهدای خدمت در سراسر کشور پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، سعید اوحدی رئیس ستاد بزرگداشت شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت، در نشست خبری که پیش از ظهر امروز دوشنبه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، به تشریح برنامه‌ها و تصمیمات مهم ستاد بزرگداشت شهدای خدمت پرداخت.

اوحدی با گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، از تشکیل ستاد بزرگداشت و تصمیماتی که در طول یک ماه گذشته گرفته شده، سخن گفت و اظهار داشت: هدف از برگزاری این مراسم، نه تنها بزرگداشت شهدا، بلکه ایجاد یک نگاه جدی‌تر و عمیق‌تر به خدمت و فداکاری‌های شهدای خدمت است.

وی افزود: بعد از صدور دستور رئیس جمهور برای برگزاری مراسم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و آقای موسی پور برای تشکیل ستاد حکمی را صادر کردند که این حکم نشان‌دهنده این بود که برگزاری این مراسم صرفاً یک رویداد ساده نباشد، بلکه یک نگاه عمیق‌تر و جدی‌تر به موضوع خدمت و شهدا داشته باشیم.

معاون رئیس‌ جمهور اشاره کرد: در کشور مناسبت‌های مختلفی داریم، اما برای اولین بار شاهد هفته‌ای به نام «هفته خدمت» هستیم که هدف آن تقدیر از شهدای خدمت است.

اوحدی در خصوص برنامه‌های ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، اظهار کرد: بیش از ۴۰ دستگاه در ستاد شورای مرکزی بزرگداشت شهدای خدمت حضور داشتند و با علاقه و فعال در جلسات ستاد شرکت کرده‌اند. در این جلسات هندسه محتوایی برنامه‌ها و چارچوب آن بسته شد. شش کمیته اطلاع‌رسانی، بین‌الملل، تبلیغات شهری، فرهنگی و هنری، مردمی و محتوایی تشکیل شد و مصوب شد کمیته‌ها جلسات مستمری داشته باشند و سیاست‌های کلان به تصویب رسید.

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت به ویژگی‌های شهدای خدمت اشاره کرد و یادآور شد: ترکیب این شهدا بیانگر این واقعیت است که خصوصیت مشترک این عزیزان وجه مردمی آنان است، ما باید مراسم بزرگداشت را مردم محور، برگزار کنیم و مشارکت مردم را داشته باشیم.

وی با اشاره به فداکاری‌های شهید رئیسی ابراز کرد: با توجه به از خودگذشتگی شهید رئیسی که دیگران را بر خود مقدم می‌دانست، ما مراسم را برای همه شهدا برگزار می‌کنیم.

اوحدی اظهار کرد: در بخش تبیینی و ترویجی تاکید شد تا مستندهایی که از خصائل اخلاقی این شهدا داشتیم، منتشر شود.

معاون رئیس جمهور، با بیان اینکه برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت در پنج بخش دسته‌بندی شده اظهار کرد: گروه‌های جهادی و کمیته‌های مردمی کار بزرگی را انجام دادند و در عمق شهرها و روستاها برنامه‌های متنوع و گسترده‌ای را برای سالگرد شهدا در نظر گرفته‌اند. بیش از ۱۵ هزار نمایشگاه سیار، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم، برنامه نمایش‌های خیابانی، برنامه گلزار شهدا در سراسر کشور و بیش از ۷ میلیون خدمت در سراسر کشور توسط تشکل‌های مردمی در این ایام تقدیم خواهد شد.

اوحدی ادامه داد: هفته را به نام هفته خدمت نامگذاری کرده‌ایم و روزهای آن را متناسب با ویژگی‌های شهدای خدمت در نظر گرفته‌ایم، یک روز به نام تلاش و خستگی ناپذیری، یک روز به نام خدمت و محرومیت زدایی، یک روز به نام دیپلماسی مقاومت در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: نگاه ستاد بر این است که امسال نقطه شروعی باشد تا ستاد رسالت بزرگی را برای فرهنگ‌سازی و جاری کردن فرهنگ خدمت در جامعه و نسل آینده آغاز کند. امید داریم این مراسم نقطه شروعی باشد که فرهنگ خدمت را در جامعه و نسل آینده جاری کند.

معاون رئیس جمهور از افتتاح ۱۱۰ مدرسه در هفته خدمت توسط مجموعه بسیج و نیروهای مردمی خبر داد و ادامه داد: افتتاح ۱۱۰ مدرسه را در هفته خدمت توسط مجموعه بسیج و نیروهای مردمی خواهیم داشت و همچنین پروژه‌ها و طرح‌های مختلفی افتتاح خواهد شد.

وی به برگزاری هزار میز خدمت توسط گروه‌های مردمی در نماز جمعه‌ها اشاره کرد و افزود: قوه قضائیه نیز روز جمعه میز خدمت را در نماز جمعه سراسر کشور برگزار می‌کند.

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت اظهار کرد: در حوزه فرهنگی ۲۲ قطعه نماهنگ تهیه شده که از صداوسیما پخش خواهد شد. در حوزه تبیینی نیز کارهای ارزشمندی انجام شده است، ۱۲ مستند پخش خواهد شد. دو مستند را با نام آقای دیپلمات توسط مجموعه بیان تهیه شده که درباره دیپلماسی تعامل و صریح‌گویی امیرعبداللهیان است و از صداوسیما پخش خواهد شد. مستند پرواز در مه و مستند کارنامه رئیس جمهور شهید نیز از صدا و سیما پخش خواهد شد.

اوحدی اعلام کرد: در ستاد مرکزی تصمیم گرفته‌اند تا برنامه‌های استانی با قوت برگزار شود و رئیس‌جمهور تأکید کرده‌اند که استانداران ریاست ستاد را در استان‌ها بر عهده بگیرند و در استان‌ها مانند تهران برنامه‌های متنوعی را در نظر گرفته‌اند.

وی از برنامه‌های ویژه در استان‌های زادگاه شهدا و مناطقی که با فعالیت‌های آنان مرتبط است خبر داد و بیان کرد: در چند استانی که زادگاه این شهدا بود و سنخیتی با فعالیت آنان داشت، برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

اوحدی برنامه‌های هفته خدمت را برشمرد و ابراز کرد: روز پنجشنبه همایش سراسری گرامیداشت شهدای خدمت در سراسر کشور برگزار می‌شود. در تهران میدان امام حسین(ع) برنامه شروع می‌شود و سخنران مراسم فرمانده کل سپاه سردار سلامی خواهد بود. روز جمعه نیز در نماز جمعه‌های سراسر کشور اعضای هیات دولت سیزدهم و چهاردهم سخنرانی خواهند کرد.

وی همچنین از برگزاری نشست‌های علمی در دانشگاه تهران و همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت در سالن اجلاس سران خبر داد و گفت: روز شنبه دو برنامه ویژه داریم. یک نشست علمی با عنوان دیپلماسی مقاومت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. همچنین شش نشست علمی در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت از برگزاری سوگواره شعر و سمفونی ویژه در روزهای مختلف هفته خدمت خبر داد و یادآور شد: در روز شنبه ویژه‌برنامه‌ای نیز در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود که سوگواره شعر است و یکی از مستندهای فاخر نیز رونمایی می‌شود.

وی ابراز کرد: در روز یکشنبه همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود. رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه سخنران ویژه این مراسم هستند.

اوحدی از برگزاری سمفونی فاخری به مناسبت گرامیداشت شب شهادت شهدای خدمت خبر داد و گفت: به مناسبت گرامیداشت شب شهادت شهدای خدمت، سمفونی فاخری در پنج قطعه با عنوان روایت سمفونی اردیبهشت برگزار می‌شود که برای اولین بار اجرا می‌شود و سخنران این مراسم دکتر قالیباف است.

معاون رئیس جمهور تأکید کرد: در حرم حضرت معصومه(س) و حرم حضرت امام رضا(ع) نیز مراسم گرامیداشت برگزار می‌شود و در تبریز سوگواره شعری در نظر گرفته شده است.

وی از خانواده‌های معظم شهدای خدمت و دولت چهارم تشکر کرد و ادامه داد: خانواده‌های معظم شهدای خدمت نهایت همکاری را با ستاد داشتند و همچنین دولت چهاردهم که همکاری بسیار خوبی با ستاد داشت تا مراسم در شأن این شهدا برگزار شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha