دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
۳۰هزار اطعام باشکوه و ۲۱۰ پیوند مبارک در بزرگترین جشن ولایت

حوزه/ گروه فرهنگی شیفتگان حضرت رضا (ع) در آستانه عید سعید غدیر خم، از برنامه‌های گسترده برای بزرگداشت این روز فرخنده و ترویج فرهنگ غنی غدیر در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اشکان صادق‌نژاد، مدیر گروه فرهنگی تبلیغی شیفتگان حضرت رضا (ع)، با تأکید بر جایگاه والای عید غدیر در تکمیل دین و اتمام نعمت الهی، اظهار داشت: غدیر تنها یک واقعه تاریخی نیست؛ بلکه تجلی‌گاه مسیر هدایت و امامت است.

وی افزود: امسال با همت والا و ارادت بی‌شمار خیرین و داوطلبان، برنامه‌هایی در نظر گرفته‌ایم که جلوه‌ای ماندگار از عشق مردم به امیرالمؤمنین علی (ع) را به نمایش می‌گذارد.

مدیر گروه فرهنگی تبلیغی شیفتگان حضرت رضا (ع) در تشریح محور اصلی برنامه‌های امسال، از اطعام عظیم ۳۰ هزار پرس غذای گرم در روز عید غدیر خبر داد.

وی تصریح کرد: این اقدام خیرخواهانه، به همت جمعی از شیفتگان اهل بیت (ع)، به‌صورت ویژه در روستاهای محروم هشت استان کشور انجام خواهد شد که هدف ما، گسترش سنت حسنه اطعام غدیر و سهیم کردن تمامی اقشار جامعه، به‌ویژه نیازمندان، در شادی و برکت این عید بزرگ است، این حرکت عظیم، پیامی از برادری و مهربانی را در سراسر کشور طنین‌انداز می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادق‌نژاد از طرح ویژه "قرائت رایگان خطبه عقد" برای زوج‌های جوان خبرداد و اظهار کرد: به میمنت این عید فرخنده، ۲۱۰ خطبه عقد در روز عید غدیر و ایام منتهی به آن، به‌صورت کاملاً رایگان برای زوج‌های جوان قرائت خواهد شد، این طرح با هدف تسهیل ازدواج و ترویج سنت زیبای رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع) صورت می‌گیرد تا آغاز زندگی مشترک، با نور و برکت غدیر عجین شود.

۱۱۱۰ دست لباس عید، هدیه‌ای برای ایتام

مدیر گروه شیفتگان حضرت رضا (ع) به یکی از دلنشین‌ترین برنامه‌های این مجموعه اشاره کرد و گفت: عید غدیر، عید مهربانی و دستگیری است. به همین مناسبت، ۱,۱۱۰ دست لباس نو به کودکان یتیم و نیازمند اهدا خواهد شد.

وی تأکید کرد: هدف ما، نشاندن لبخند شادی بر لبان این عزیزان و سهیم کردن آنها در شور و نشاط عید غدیر است تا این روز مبارک برای آنها نیز خاطره‌ای فراموش‌نشدنی باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادق‌نژاد، به برنامه‌های گسترده عمومی این عید بزرگ اشاره کرد و یادآور شد: برای ایجاد فضایی سرشار از نشاط و معنویت، ۶۰۰ ایستگاه صلواتی در نقاط مختلف کشور برپا می‌شود که با توزیع شربت، شیرینی و بسته‌های فرهنگی، از مردم پذیرایی می‌کنند، همچنین، ۲۸۰ کاروان شادی نیز در شهرها و روستاها به حرکت درمی‌آیند تا با مولودی‌خوانی، آذین‌بندی و برنامه‌های شاد و متنوع، پیام غدیر و سرور این عید بزرگ را به گوش همگان برسانند و خیابان‌ها را غرق نور و سرور کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha