چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
امام در جهانی دو قطبی، نرم‌افزار ایمان و امید را به صحنه آورد

حوزه/ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور گفت: امام در جهانی دو قطبی، نرم‌افزار ایمان و امید را به صحنه آورد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجت الاسلام و المسلمین حسین رفیعی، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه کشور، در همایش خانوادگی مبلغین شرق مازندران با اشاره به شرایط سخت جهانی در زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی، تأکید کرد: امام خمینی (ره) در دورانی انقلاب اسلامی را پایه‌گذاری کردند که جهان گرفتار دو قطب فکری و سیاسی کمونیسم و سکولاریسم بود و عملاً تفکر دینی در عرصه مدیریت جوامع کنار گذاشته شده بود.

وی افزود: جهان در آن زمان به لحاظ سیاسی و نظامی میان دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود؛ بلوک غرب با محوریت آمریکا و ناتو، و بلوک شرق با محوریت شوروی و پیمان ورشو. در چنین فضای سنگینی، تفکر غالب این بود که دین قادر به اداره جامعه نیست و کارآمدی لازم را ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان اینکه امام خمینی بدون داشتن قدرت نظامی یا ثروت، توانست ملتی را به صحنه مبارزه با طاغوت بیاورد، گفت: راز این پیروزی در نرم‌افزار ایمان و امید نهفته بود؛ ایمان مبتنی بر توحید و امید برخاسته از نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی.

وی تصریح کرد: امام با تکیه بر نظریه ولایت فقیه، تفکر سکولاری را به چالش کشید و با تلفیق جمهوریت و اسلامیت، الگویی نوین از حکمرانی اسلامی ارائه داد. دشمنان از همان ابتدا تلاش کردند میان جمهوریت و اسلامیت تقابل ایجاد کنند، اما این انقلاب روز به روز مقاوم‌تر، رشیدتر و جهانی‌تر شده است.

معاون تبلیغ حوزه‌ها افزود: نمونه بارز نگرانی غرب، سند منتشرشده توسط آمریکا است که ۳۳ بار در آن به نقش ولایت فقیه اشاره شده؛ این نشان می‌دهد ولایت فقیه، نقطه ثقل اقتدار انقلاب اسلامی است که دشمن در تلاش برای تضعیف آن است.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد تهاجم فرهنگی و القای دین خنثی، گفت: امروز جهاد اصلی ما، جهاد فکری است؛ تفنگ ما دیگر از جنس آهن نیست، بلکه ابزار ما "بلاغ مبین" است، یعنی روشنگری، تبیین، و آگاه‌سازی مردم. اگر رهبر معظم انقلاب جهاد تبیین را اولویت معرفی می‌کنند، دقیقاً برای مقابله با این جبهه نرم دشمن است.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در پایان تأکید کرد: امروز خط مقدم این نبرد، عرصه تبلیغ و مبلغین هستند. حوزه‌های علمیه باید با آمادگی نظری، روان‌شناختی و رسانه‌ای، تفکر امام و انقلاب اسلامی را در جامعه امتداد دهند و مانع از نرمال‌سازی انقلاب توسط دشمن شوند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha