به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی امروز در دیدار با مدیر کل دادگستری و معاونین دستگاه قضا در همدان، با تبریک آغاز هفته قوه قضاییه، اظهار داشت: حضور مستمر مدیرکل دادگستری همدان در نماز جمعه و برپایی میز خدمت، قابل تقدیر است.
وی افزود: این یک الگو است که اگر مسئولان در بین مردم حضور داشته باشند، خیلی از مسائل قابل حل است.
امام جمعه همدان، یادآور شد: ریاست قوه قضاییه در سفر به همدان، نگاه مثبتی نسبت به استان داشت که نشان دهنده تلاشها و خدمات صورت گرفته این مجموعه در استان است.
وی با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی، نعمت امنیت محسوس شده است، گفت: باید از زحمات و تلاشهای نیروهای مسلح و همراهیهای مردم به صورت ویژه تقدیر کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان، خاطرنشان کرد: برخورد قاطع با جاسوسها که امنیت کشور و مردم را به خطر میاندازند، انتظار و خواسته به حق مردم است.
وی با بیان اینکه پیروز این میدان به فضل الهی جبهه حق خواهد بود، اظهار کرد: این سنت الهی است که ظلم پایدار نخواهد بود.
عضو خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه یکی از مجموعههایی که ارتباط مستقیم با ایجاد امنیت در سطوح مختلف دارد، دستگاه قضا است، ادامه داد: لازم است تا نسبت بین دستگاه قضا و امنیت در سطوح مختلف، مورد بررسی قرار گیرد.
وی ابراز کرد: برخی قوانین که میتواند ناامنی اجتماعی ایحاد کند، باید احصا و سپس اصلاح شود.
انتهای پیام. /










نظر شما