دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
افتخار سرلشکر رشید، شهادت توسط بدترین خلق روزگار است

حوزه/ همسر شهید رشید گفت: شهادت، بهترین شکل مرگ است و خدا این تاج افتخار را بر سر شهید رشید گذاشت که توسط شقی‌ترین افراد به شهادت برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سارا ترابی‌کیا، مادر شهید عباس رشید و همسر شهید سپهبد غلامعلی رشید در مراسم بزرگداشت ۲۷ شهید اقتدار نمایندگی ولی فقیه در سپاه و روحانیون و طلاب بسیجی که در مسجد امام حسن مجتبی (ع) شهرک فجر سپاه برگزار شد، عنوان کرد: شهید رشید را تنهاترین سردار عنوان می‌کردم. این شهید از ۱۷ سالگی به مدت ۵۰ سال مجاهدت کرد.

وی ادامه داد: شهید رشید گاهی به شهدا غبطه می‌خورد و از آرزوی شهادت امام سجاد (ع) نیز یاد می‌کرد. شهادت، بهترین شکل مرگ است و خدا این تاج افتخار را بر سر شهید رشید گذاشت که توسط شقی‌ترین افراد به شهادت برسد.

همسر شهید رشید با اشاره به حادثه شهادت همسر و فرزند بیان کرد: زیر آوار به صدیقه طاهره التماس کردم که همسر یا پسرم برایم بمانند و پناه من شوند. تنها فرزند پسرم و همسرم به شهادت رسیدند که این یک امتحان الهی بود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha