دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۶
آموزش و تهذیب، دو بال کسب صحیح معارف دینی برای طلاب است

حوزه/ حجت الاسلام خورشیدی گفت: طلبه تراز انقلاب، طلبه ای است که هم در آموزش و هم در تهذیب در یک خط برابر حرکت کند زیرا تهذیب و آموزش برای طلاب به مانند دو بال پیشرفت در کسب درست معارف دینی است.

حجت الاسلام رضا خورشیدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج با اشاره به آغاز سال جدید تحصیلی در کشور به ویژه در حوزه های علمیه، اظهار داشت: امسال نیز به مانند سال‌های گذشته مدارس علمیه استان کردستان میزبان طلاب جدید الورود است.

معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: این طلاب باید بدانند که ورود آنها به حوزه علمیه امری عادی نبوده و الطاف الهی آنان را به سمت کسب علوم دینی کشانده است، لذا باید قدر خویش را به خوبی بدانند.

وی به برخی از وظایف طلاب در دوران تحصیل اشاره کرد و یادآور شد: طلاب جدای از اینکه در دوران تحصیل باید موارد آموزشی و پژوهشی را بگذرانند، باید در مقولاتی همانند اخلاق و تهذیب نیز دقت بسیار فراوانی داشته باشند.

حجت الاسلام خورشیدی تأکید کرد: طلبه تراز انقلاب، طلبه ای است که هم در آموزش و هم در تهذیب در یک خط برابر حرکت کند زیرا تهذیب و آموزش برای طلاب به مانند دو بال پیشرفت در کسب درست معارف دینی است.

معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مواردی که طلاب باید بدان توجه ویژه ای داشته باشند، حضور در جلسات اخلاق است، جلساتی که با حضور اساتید برتر اخلاق حوزه برگزار می شود.

وی ادامه داد: حضور در این گونه جلسات می‌تواند روحیه طلاب در مسیر علم آموزی و آموزش را دوچندان کند.

این استاد حوزه علمیه کردستان، خاطرنشان کرد: با این وجود طلاب بی شک در طول تحصیل در حوزه با افراد مغرض و جریان های منحرف و حاشیه دار برخورد خواهند داشت، این جریانات و افراد همواره می کوشند که یاس و ناامیدی را در دل طلاب ایجاد کنند، لذا طلاب باید با بصیرت درست به این تفکرات منحرف اجازه ندهند به اهداف پلیدشان برسند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha