شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۰
تقویت شبکه اکران دینی در بهبهان

حوزه/ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهبهان از طرح «استودیو مسجد» استقبال کرد و از همکاری در توسعه شبکه اکران تبلیغات اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، نشست مشترکی میان حجت‌الاسلام مهدوی‌کیا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بهبهان، حجت‌الاسلام امینی‌موحد، مدیر مرکز رسانه تبلیغات اسلامی خوزستان و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهبهان برگزار شد.

در این دیدار، ضمن بررسی راهکارهای همکاری میان دو نهاد فرهنگی، طرح راه‌اندازی «استودیو مسجد» به‌عنوان گامی نو در عرصه تبلیغ دینی و رسانه‌ای مطرح و مورد استقبال رئیس اداره ارشاد اسلامی بهبهان قرار گرفت.

همچنین در ادامه نشست، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهبهان با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی رسانه‌ای و فرهنگی، اعلام آمادگی کرد تا فضای آمفی‌تئاتر و سالن‌های اداره ارشاد برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و شبکه اکران تبلیغات اسلامی بهبهان در اختیار این مجموعه قرار گیرد.

در پایان جلسه، حاضران بر تداوم همکاری‌ها و تعامل سازنده میان اداره تبلیغات اسلامی و اداره ارشاد اسلامی بهبهان در مسیر گسترش فعالیت‌های فرهنگی، هنری و دینی شهرستان تأکید کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha