سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
فمینیسم یا فریب برابری؟

حوزه/ خداوند که خالق انسان هاست مقایسه زن و مرد را در بعد انسانیت و شخصیتی مطرح می کند چیزی که مربوط به اصل وجودی انسان است اما فمینیسم ارزش و جایگاه زن را به بعد جنسیتی او تنزل داده و انسانیت او را به حاشیه برده است که این کار بزرگترین ظلم به زنان است.

خبرگزاری حوزه | در آغاز، فمینیسم پرچم عدالت و برابری را برافراشت تا زن را از سایه‌های تبعیض بیرون آورد؛ اما آن‌چه امروز در بسیاری از محافل دیده می‌شود، نه دفاع از زن، که تحمیل نوعی دشمنی میان زن و مرد است.

فمینیسمی که روزی قرار بود صدای خاموش زنان باشد، حالا گاهی به ابزاری برای حذف نقش‌های طبیعی و انسانی آنان بدل شده است؛ نقشی که نه نشانه‌ ضعف، بلکه مایه‌ی قدرت و تداوم زندگی است.

این جریان افراطی، با نفی هرگونه تفاوت میان زن و مرد، گویی می‌خواهد زنان را از زن بودن شرمنده کند. نتیجه آن است که در جست‌وجوی برابری، خودِ زن و ارزش‌های زنانه قربانی می‌شوند. زن و مرد در انسانیت با هم برابرند اما با توجه به ویژگی های ذاتی، نیاز به قوانین مخصوص به خود دارند.قرآن کریم می فرماید: ملاک برتری شما بر همدیگر، تقوای شماست.

«یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر و انثی و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا ان اکرمکم عند الله اتقاکم ان الله علیم خبیر؛ ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، ولی گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست، خداوند، دانا و خبیر است».

خداوند که خالق انسان هاست مقایسه زن و مرد را در بعد انسانیت و شخصیتی مطرح می کند چیزی که مربوط به اصل وجودی انسان است اما فمینیسم ارزش و جایگاه زن را به بعد جنسیتی او تنزل داده و انسانیت او را به حاشیه برده است که این کار بزرگترین ظلم به زنان است.

زهره امانی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha