جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶
مقاومت اسلامی، تجلی عمل به قرآن در برابر استکبار جهانی است

حوزه / حاجی‌بابایی هدف انقلاب اسلامی را تبیین «اسلام ناب محمدی» در برابر اسلام انحرافی خواند و گفت: این اسلام در غزه، یمن، ایران و عراق جلوه یافته و دشمنان، به‌ویژه آمریکا، از گسترش آن بیمناک‌ هستند.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در آیین اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان» با تاکید بر جایگاه قرآن کریم، اظهار داشت: قرآن برای هدایت انسان‌ها نازل شده و عمل به آن، استمرار راه پیامبر اسلام(ص) و امام حسین(ع) را تضمین می‌کند.

وی ارتباط نزدیک با خدا و اخلاق نیکو را سرمایه اصلی انسان دانست و امام حسین(ع) را نمونه کامل این ارتباط معرفی کرد.

حاجی‌بابایی هدف انقلاب اسلامی را تبیین «اسلام ناب محمدی» در برابر اسلام انحرافی خواند و افزود: این اسلام در غزه، یمن، ایران و عراق جلوه یافته و دشمنان، به‌ویژه آمریکا، از گسترش آن بیمناک‌اند.

وی تصریح کرد: جزء مهم این جریان، مقاومت اسلامی به رهبری شخصیت‌هایی چون سیدحسن نصرالله و گروه‌های مقاومت است که توانسته‌اند شکست‌های سنگینی بر جریان‌های منحرف تحمیل کنند؛ پیروزی‌هایی که نتیجه عمل بر اساس قرآن است.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر جا به قرآن عمل کرده‌ایم، پیروزی نصیب ما شده و هر جا از آن فاصله گرفته‌ایم، شکست خورده‌ایم.

حاجی‌بابایی به سازمان همکاری شانگهای و اتحاد کشورهای مستقل اشاره کرد و یادآور شد: این همگرایی مانع پیشبرد اهداف آمریکا و قدرت‌های سلطه‌گر می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha