به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، دهها شاعر آیینی، ستایشگران اهل بیت، خطیب و مسئولان هیئات مذهبی زنجان در مصلی خاتم الانبیا(ص) این شهر دور هم جمع شدند تا سیره و سبک زندگی حضرت زهرا(س) را مشق کنند.
این دومین سال برگزاری رویداد «سرمشق فاطمی» بود که در عرصه هیئت در آستانه شهادت حضرت زهرا (س) و با حضور گسترده خطیبان، ستایشگران اهلبیت، شاعران آئینی و مسئولان هیئات مذهبی استان زنجان برگزار شد.
این گردهمایی معنوی فرصتی بود تا فعالان عرصه هیئت و مداحی در کنار یکدیگر، با الهام از سیره و سبک زندگی حضرت زهرا (س)، مسیر فعالیتهای فرهنگی و مذهبی خود را مرور و تقویت کنند.
در بخش ویژه این همایش، از چهار نفر از پیرغلامان و شاعران اهلبیت (ع) که سالها عمر خود را در خدمت به فرهنگ عاشورا و نشر معارف اهلبیت سپری کردهاند، تجلیل شد و همچنین تئاتر آئینی «ماه گرفته»؛ نمایشی که با زبان هنر، مظلومیت و غربت حضرت زهرا (س) را به تصویر می کشد به اجرا درآمد.














نظر شما