به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، بیش از ۷۰ دستگاه اتوبوس بین شهری به صورت کاروانی در سطح شهر به حرکت درآمدند تا نشان دهند در خط انقلابند.
یکی از رانندگان گفت: وظیفه ما مردم است که ثابت کنیم با نظام هستیم. او افزود: ما به سهم خودمان خواستیم از کشورمان حمایت کنیم. مردم عزیزمان در منطقه جان میدهند و ما هم وظیفه داریم در خیابان و شهر با وسیله خود، تا جایی که جان داریم، به رزمندگان اسلام بگوییم که ما خودروسواران بین شهری پای کار انقلاب و جمهوری اسلامی ایران هستیم.
یکی دیگر از رانندگان گفت: چه چیزی بالاتر از آزادی کشور ایران؟ دنیا ندارد. من چند کشور رفتهام، حس خیلی خوبی است وقتی در مملکت مان امنیت داریم.
اتوبوسداری و رانندگی بین شهری شاید از مشاغلی باشد که در دوران جنگ بیشترین آسیب را دیده، اما این رانندگان پای کارند و ایستادهاند.
یکی دیگر از آنها گفت: من از زمان شروع جنگ تحمیلی سوم بیکارم ولی برایم مشکل نیست، تا آزادی وطن میایستیم. هر شب تا صبح بیداریم تا آخر، حتی اگر ضرر هم بدهیم، از جیب خودمان خرج میکنیم ولی پای این مملکت میایستیم.
در این روزها و شبها همه ما پای کار انقلاب مان هستیم و همچون رزمنده تا پایان ایستادهایم و همین اتحاد ما را به پیروزی نهایی باورمند میکند.











نظر شما