چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸
مقاومت، راهبرد اصلی مقابله با جنگ اقتصادی و دیپلماسی پیروزمندانه است

حوزه/ حجت الاسلام صادقی گفت: امروز در اوج پیروزی قرار داریم و مذاکرات نیز تحت اشراف کامل رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام رحمت‌الله صادقی پیش از ظهر امروز در کرسی آزاداندیشی که با موضوع تحولات منطقه در مدرسه علمیه حضرت خاتم الانبیا(ص) داران برگزار شد، با تشریح ابعاد جنگ رمضان اظهار داشت: ایران در نقطه اوج پیروزی قرار دارد و مذاکرات کنونی نیز تحت اشراف کامل رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود.

شدت تحریم‌ها و مقاومت اقتصادی ایران
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اصفهان با تشریح ابعاد جنگ اقتصادی و تحریم‌های شدید علیه کشور، عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد مشکلات اقتصادی موجود، ناشی از تحریم‌های بسیار شدید اقتصادی است که در شرایط جنگ رمضان، محاصره اقتصادی، دریایی و هوایی، وضعیتی شبیه به یمن را برای ما رقم زده است.
وی افزود: اگر این تحریم‌ها متوجه هر کشور دیگری بود، به طور قطع شاهد فروپاشی درونی و حکومتی آن بودیم، اما مردم، مسئولین و نیروهای نظامی و انتظامی با مقاومت و ایستادگی، نشان دادند که نظام اسلامی همچنان پابرجا است.
وی ضمن اشاره به کمک‌های دولت در حوزه انرژی، سوخت و معیشت، از مفسدان اقتصادی و افراد بی‌انصاف در بازار انتقاد کرد و خواستار برخورد دستگاه‌های نظارتی شد.

دیپلماسی در نقطه اوج پیروزی
حجت‌الاسلام صادقی با بیان این که توافق احتمالی می‌تواند آزادسازی بخش بزرگی از پول‌های بلوکه شده و اجازه فروش نفت را فراهم کند، گفت: بخشی از این امتیازات، در شرایطی حاصل می‌شود که ما در برخی زمینه‌ها از برخی کشورها طلبکار هستیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اصفهان تأکید کرد: تلاش، کوشش، عدالت و انصاف در مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور راهگشا خواهد بود.

ضرورت نظارت رهبری بر مذاکرات
حجت‌الاسلام صادقی در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع مذاکرات پرداخت و شائبه عدم اطلاع یا نظارت رهبر معظم انقلاب را رد کرد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب، مدیری مدبر، هوشیار، زیرک و باسواد است که از سوی خبرگان رهبری تأیید شده و سال‌ها در بیت رهبر شهید حضور داشته است.
وی خاطر نشان کرد: امروز مذاکرات با اشراف کامل رهبر معظم انقلاب و با هدف کسب پیروزی بدون جنگ در حال انجام است.

مقاومت، راهبرد اصلی مقابله با جنگ اقتصادی و دیپلماسی پیروزمندانه است

شکست اهداف دشمن در جنگ اقتصادی
حجت‌الاسلام صادقی با بیان این که قدرت ایران، ضمانت‌کننده پایبندی طرف مقابل به توافقات است، افزود: ترامپ با هدف سرنگونی نظام جمهوری اسلامی، از بین بردن توان موشکی و انتقال اورانیوم غنی شده آغازگر این جنگ بود، اما اکنون پس از این جنگ، به هیچ یک از اهداف خود نرسیده‌اند و ما در نقطه اوج پیروزی قرار داریم.
وی هم چنین با تاکید بر شدت برخورد نظام با مفسدین اقتصادی در شرایط کنونی کشور تصریح کرد: اموال برخی از این افراد ضبط و مصادره شده و بیش از 7 همت در چند روز گذشته از برخی از این افراد در اصفهان مصادره شده و در بازداشت هستند و بخشی اموال آنها نیز توزیع شده تا قدری از التهاب بازار کاسته شود.
انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha