شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۴
امام جمعه نجف اشرف: با درگذشت آیت الله العظمی فیاض، شمعی از شمع‌های فقاهت خاموش شد

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین سید صدر الدین قبانچی با صدور بیانیه ای، رحلت حضرت آیت الله شیخ محمد اسحاق فیاض را تسلیت گفت.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین سید صدر الدین قبانچی امام جمعه نجف اشرف با صدور بیانیه ای، رحلت حضرت آیت الله شیخ محمد اسحاق فیاض را تسلیت گفت.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إنا لله و إنا إلیه راجعون

تسلیت خود را به امام زمانمان (عجّل‌الله تعالی فرجه الشریف)، عموم امت اسلامی، به‌ویژه شیعیان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و حوزه‌های علمیه مبارکه به مناسبت رحلت یکی از پرچمداران فقهای اهل‌بیت (ع)، مرجع عالی‌قدر دینی، آیت‌الله شیخ محمد اسحاق فیاض، تقدیم می‌داریم. با درگذشت ایشان، شمعی از شمع‌های فقاهت و اصول خاموش شد و صفحه‌ای از صفحات فقاهت و اجتهاد بسته شد.

ده‌ها سال تلاش علمی فقید بزرگوارمان در مسیر حوزه علمیه نجف اشرف و ده‌ها سال صبر و رنج ایشان برای حفظ این نهاد دینی در دوران رژیم سابق (بعث)، و ادامه مسیر بخشش علمی و همراهی با تحولات سیاسی و فرهنگی پس از تغییرات در عراق، صفحاتی درخشان در تاریخ مرجع فقیدمان است؛ خداوند روح شریفش را مقدس گرداند.

ما ضمن تسلیت به خود، حوزه‌های علمیه و ملت عراق، عهد خود را برای ادامه دادن مسیر مراجع بزرگوارمان در دفاع از دین، مذهب و امت اسلامی تجدید می‌کنیم. از خداوند متعال مسئلت داریم که این مرجع فقید را در رحمت و رضوان واسعه خود جای دهد و پاداش خدمات بزرگ ایشان را با بهترین جزای نیکوکاران بدهد. همچنین تعجیل در ظهور امام زمانمان، حضرت حجت بن الحسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را خواستاریم و از خداوند می‌خواهیم ما را از یاران، پیروان و شهیدان در رکاب ایشان قرار دهد؛ که او شنوا و اجابت‌کننده است.

و لا حول و لا قوة إلا بالله.

صدرالدین قبانچی

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha