شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۱
اخراج خبرنگار فرانسوی برای اسرائیل گران تمام شد

حوزه/ تصمیم اسرائیل برای جلوگیری از ورود یک خبرنگار فرانسوی، با واکنش گسترده سیاستمداران، رسانه‌ها و مقام‌های فلسطینی روبرو شد؛ اقدامی که منتقدان آن را نقض آشکار آزادی مطبوعات می‌دانند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از خبرگزاری آناتولی، سیاستمداران و فعالان رسانه‌ای فرانسه به تصمیم اسرائیل برای جلوگیری از ورود و اخراج «فرانسوا فروسار»، خبرنگار فرانسوی، واکنش نشان داده و آن را مصداق نقض آزادی مطبوعات دانستند.

انجمن روزنامه‌نگاران مدیاپارت و فرانس ۲۴ در بیانیه‌هایی جداگانه این اقدام را محکوم کرده و آن را نشانه تشدید محدودیت‌ها علیه رسانه‌ها و خبرنگاران در سرزمین‌های فلسطینی توصیف کردند. «اولیویه فور» دبیرکل حزب سوسیالیست فرانسه نیز با اعلام همبستگی با خبرنگاران فعال در خاورمیانه تأکید کرد بدون آزادی مطبوعات نمی‌توان از دموکراسی سخن گفت.

وزارت امور خارجه فلسطین نیز در بیانیه‌ای، ممانعت اسرائیل از ورود این خبرنگار و بازگرداندن وی از فرودگاه را نقض آشکار آزادی رسانه‌ها دانست و اعلام کرد هدف از این اقدام جلوگیری از پوشش واقعیت‌های میدانی در سرزمین‌های فلسطینی است.

این وزارتخانه همچنین از جامعه جهانی، یونسکو و نهادهای مدافع آزادی رسانه‌ها خواست اسرائیل را به رعایت تعهدات بین‌المللی خود در زمینه آزادی مطبوعات و حمایت از خبرنگاران ملزم کنند.

مقام‌های اسرائیلی مدعی‌اند که فروسار به دلیل مواضع انتقادی نسبت به سیاست‌های این رژیم از ورود به سرزمین‌های اشغالی منع شده است. گزارش‌ها حاکی است که اسرائیل از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ محدودیت‌های بیشتری را علیه خبرنگاران و فعالان خارجی اعمال کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha