دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۹
افشای جزئیات توافق محرمانه؛ ۳۵۰۰ مزدور سوری تحت پوشش «گردشگر» راهی عربستان و یمن می‌شوند

حوزه/ یک منبع مطلع سوری، از پشت‌پرده یک نشست امنیتی محرمانه برای آموزش و انتقال هزاران مزدور از گروه‌های مسلح سوری جهت مشارکت در جنگ یمن پرده برداشت.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، به نقل از "المعلومه"، یک منبع مطلع سوری، از پشت‌پرده یک نشست امنیتی محرمانه و سطح بالا پرده برداشت که منجر به توافقی برای آموزش و انتقال هزاران مزدور از گروه‌های مسلح سوری جهت مشارکت در جنگ یمن شده است.

این منبع در اظهاراتی گفت: این نشست امنیتی محرمانه شامل مسئولان امنیتی آمریکایی به همراه “تام بارک” فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا، و مسئولان امنیتی از عربستان و ترکیه بود که در طرف مقابل آن‌ها از جانب سوریه، “علی النعسان” رئیس ستاد ارتش سوریه، “اسعد الشیبانی” وزیر امور خارجه و همچنین شخصی موسوم به “ابوبکر حمصی” حضور داشتند.

این منبع افزود: شرکت‌کنندگان توافق کردند که ۳۵۰۰ مزدور از گروه‌های مسلح سوری را به صورت مرحله‌ای به یمن منتقل کنند. گروه اول شامل ۱۲۰۰ مسلح خواهد بود، در حالی که باقی‌مانده آن‌ها در دو مرحله متوالی ارسال خواهند شد.

این منبع تصریح کرد: طرح انتقال به این صورت است که نیروهای مسلح از فرودگاه‌های سوریه به آنکارا منتقل شده و سپس از ترکیه تحت پوشش عنوان “گردشگر” به عربستان منتقل شوند تا توسط طرف سعودی به‌طور کامل تجهیز و مسلح گردند.

این منبع اشاره کرد: مزدوران سوری پیش از آنکه به‌طور رسمی به جبهه‌های نبرد در یمن اعزام شوند، آموزش‌های نظامی فشرده‌ای را توسط افسرانی از ترکیه و آذربایجان در داخل خاک عربستان دریافت خواهند کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha