یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۳
علاقه مند به حفظ و گسترش روابط نزدیک با ایران هستیم

حوزه، ویشویش نگی، سفیر هند در تهران، در حاشیه سفر به شهر مقدس قم با جمعی از علما و طلاب هندی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، ویشویش نگی، سفیر هند در تهران، به همراه هیئتی به قم مقدس سفر کرد و با جمعی از طلاب و دانشجویان هندی از مناطق مختلف این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد و ضمن آگاهی از وضعیت تحصیلی و مسائل روزمره آنان، بر اهمیت رسیدگی به نیازها و مشکلات دانشجویان هندی تأکید کرد.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، هدف اصلی خود از سفر به قم را دیدار با دانشجویان هندی مشغول به تحصیل در این شهر و خانواده‌های آنان، آشنایی نزدیک با شرایط زندگی و تحصیلشان و اطلاع از نیازها و دغدغه‌های آنان عنوان کرد.

ویشویش نگی با اشاره به اینکه این سفر، نخستین حضور وی در قم مقدس است، اظهار داشت: تلاش دارم زمینه ارتباطی مستمر و سازنده با دانشجویان هندی فراهم شود تا بتوانیم مسائل و نیازهای آنان را به‌صورت مستقیم پیگیری کنیم.

دیدار سفیر هند با علما و طلاب هندی در قم مقدس

سفیر هند در تهران، با اشاره به اقداماتی که در جریان جنگ سال گذشته برای حفظ ارتباط با دانشجویان هندی انجام شد، گفت: در آن دوران، تلاش‌هایی برای اطلاع از وضعیت دانشجویان، حفظ ارتباط با آنان و تأمین حمایت‌های ضروری صورت گرفت.

وی افزود: این تجربه نشان داد که برقراری ارتباط مستمر با دانشجویان و آگاهی از شرایط آنان می‌تواند نقش مهمی در تقویت همکاری‌ها و مناسبات میان هند و ایران ایفا کند.

نگی همچنین از برنامه خود برای دیدار با رئیس جامعه المصطفی العالمیه خبر داد و اظهار داشت: در این دیدار، مسائل، درخواست‌ها و پیشنهادهای مطرح‌شده از سوی دانشجویان هندی را با مسئولان مربوطه در میان خواهم گذاشت تا این موضوعات با جدیت بررسی و راهکارهای مناسب برای حل مشکلات احتمالی ارائه شود.

سفیر هند با تأکید بر اینکه سفر وی به قم صرفاً به یک دیدار تشریفاتی محدود نمی‌شود، تصریح کرد: هدف ما ایجاد و حفظ ارتباطی پایدار با دانشجویان هندی و پیگیری مستمر وضعیت آنان است.

وی با اشاره به پیشینه روابط علمی، آموزشی و دینی میان هند و قم مقدس خاطرنشان کرد: دانشجویان هندی سال‌هاست برای فراگیری علوم دینی در حوزه‌های علمیه قم حضور دارند و این سابقه طولانی، زمینه مناسبی برای تقویت ارتباطات و همکاری‌های علمی و آموزشی میان دو طرف فراهم کرده است.

وی در ادامه با اشاره به تجربه حضور خود در ایران اظهار داشت: در مدت اقامت خود در این کشور، دریافته‌ام که مردم ایران از محبت و صمیمیت خاصی نسبت به هند برخوردارند و علاقه‌مند به حفظ و گسترش روابط نزدیک با این کشور هستند. در این میان، شهر مقدس قم نیز به دلیل برخورداری از جایگاه ویژه در زمینه علوم دینی و روابط علمی و آموزشی، از اهمیت خاصی در مناسبات میان ایران و هند برخوردار است.

دیدار سفیر هند با علما و طلاب هندی در قم مقدس

سفیر هند در تهران با تأکید بر اهمیت رسیدگی به وضعیت طلاب هندی گفت: توجه به رفاه و آسایش طلاب ، شناسایی مشکلات و دغدغه‌های آنان و انتقال مطالباتشان به مسئولان ذی‌ربط، از جمله اولویت‌های ماست.

وی افزود: امیدواریم با همکاری جامعه المصطفی العالمیه و دیگر نهادهای مرتبط، زمینه مناسبی برای بررسی و رفع مشکلات طلاب هندی فراهم شود و بتوانیم از این طریق، حمایت مؤثرتری از آنان به عمل آوریم.

وی در پایان با تأکید بر اینکه قصد ندارد ارتباط با طلاب هندی را به این سفر محدود کند، اظهار داشت: تلاش ما بر این است که این ارتباط به‌صورت مستمر ادامه یابد. چنانچه در آینده امکان حضور شخصی من در قم مقدس فراهم نباشد، مسئولان ارشد سفارت هند این روند را پیگیری خواهند کرد تا ارتباط با دانشجویان حفظ شود و مسائل و نیازهای آنان به‌طور مستمر مورد توجه قرار گیرد.

شایان ذکر است که سفیر هند در جریان این سفر، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها حضور یافت .

دیدار سفیر هند با علما و طلاب هندی در قم مقدس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha